Kapitáni si na výhru ve SteelSeries PUBG Regional Cupu věří a vyhrát můžeš i ty!
Esport PUBG Článek Kapitáni si na výhru ve SteelSeries PUBG Regional Cupu věří a vyhrát můžeš i ty!

Kapitáni si na výhru ve SteelSeries PUBG Regional Cupu věří a vyhrát můžeš i ty!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

9. 4. 2019 10:49

Kapitáni dopisují poslední jména na své soupisky a tvrdě trénují a připravují se na finální bitvu.

Reklama

Od SteelSeries PUBG Regional Cupu nás dělí už jen několik dní. Kapitáni dopisují poslední jména na své soupisky a tvrdě trénují, aby byli dobře připraveni a sehraní na nadcházející bitvu. Ta rozhodne o tom, který region prokáže, že je domovem těch největších PUBG talentů. V článku nalezneš také anketu. Každá správná odpověď je zařazena do slosování soutěže o parádní herní podložku SteelSeries QcK+.

Netradiční formát přivítá týmy z českých regionů a reprezentaci Slovenska. Celkem 16 regionálních týmů se utká v sobotu 13.4. v nabité Bo7 sérii. V rámci turnaje nás čeká stream na twitch.tv, kterým bude na svém kanále provázet Nikolai "Mazarini" Lazarev společně s Martin "spajKK" Beneš

My jsme se kapitánů zeptali, jak vidí šance svého týmu na výhru a proč by zrovna jejich region měl ovládnout Česko a Slovensko.

TheCobra

Karlovarský region

Můj team by mohl vyhrát na to, že vykleští traktora, když bude plavat (směje se). Nejde to ale tak lehce říct, nikdy jsme spolu nehráli jde prostě o to si to užít a zkusit něco vyhrát.

Odstrelovac

Ústecký region

Vítězství bude naše! Vybral jsem si ty nejlepší střelce z Ústeckého regionu!

JustDave

Plzeňský region

Určitě se budeme snažit vyhrát , ale protože se s klukama neznáme a budeme spolu hrát poprvé, tak uvidíme jak to celé dopadne.

L0LAN

Liberecký region

Všechny kraje jsou plné kvalitních hráčů z PUBG komunity a může vyhrát opravdu každý. Já věřím, že to budeme právě my, kdo se na 13.4. dobře vyspí a vystřílí si ten nejlepší možný výsledek.

FreeZeWithMe

Praha RED

Mám tu samé mladé pušky a zaplatil jsem zónu. Nemůžeme prohrát, protože Hante dá všechny VSS do zad!

sundej_boty

Praha BLUE

Myslím si, že náš tým se skládá z velice kvalitních kompetitivních hráčů, a proto je schopen tento turnaj vyhrát.

elwzoy

Středočeský region

Při sestavování týmu se snažíme složit co nejvíc pohodovou sestavu, jelikož je to jednorázový turnaj. I tak si myslím, že máme čtyři kvalitní hráče a rozhodně můžeme turnaj vyhrát.

Yabadaba

Jihočeský region

Všichni vědí, že jak v republice, tak v PUBG, je na jihu prostě nejlíp! Nejsou tu slabé týmy, ale zóna je kulatá a pokud se povede hezký shift do vody na rybníky, můžeme klidně dojít daleko, třeba do TOP3. Jdeme si to hlavně užít a reprezentovat, ale osobní cíl mám ukázat záda našim regionálním sousedům. Každopádně chci poděkovat Aljirovi a Grunexu za realizaci tohohle super nápadu na turnaj.

StanleyPotato

Královehradecký region

To je naprosto jednoduché, vyhrajeme, jelikož v týmu budu mít videoherního boha Aricana, miliardáře a dobrého kluka DarseiDa a Filispina.

Cudri_XT

Pardubický region

Náš tým se skládá z čtveřice zkušených hráčů, kteří mají jediný cíl - dovést Pardubický region k celkovému vítězství!

PiXeL1K

Region Vysočina

Protože jsme seveřané a máme Pražínka!

Pablitos

Jihomoravský region

Tak asi proto, že jsem vzal to nejlepší co můj region nabízí a nebudeme to nějak potit.

Zampeek

Olomoucký region

Myslím si, že máme poměrně dobré střelce a pokud zahrajeme pozičně dobře, můžeme většinu týmu přestřílet!


oKKo

Zlínský region

Snažím se vybírat tým podle lidí, kteří jsou v pohodě a hrají aktivně PUBG. V turnaji určitě budou silnější squady, ale vzhledem k tomu, že v PUBG hraje také roli náhoda, šanci na výhru určitě máme.


seniks

Moravskoslezský region

Dle mého nejlepšího uvážení jsem poskládal tým, který Moravskoslezský region nabídl, a dokáže se poprat o nejvyšší příčky. Všechny kluky znám, tudíž by měla být i dobrá chemie, která je základním stavebním kamenem úspěchu.

RedgieBeardo

Slovensko

Myslím si, že budeme mať veľkú šancu umiestniť sa v popredných priečkach turnaja. Všetci hráči nejakým spôsobom účinkovali a hrali jeden vedľa druhého na kompetetívnej scéne a vieme čo od seba môžeme očakávať. Hráčov som vyberal bez premýšľania, pretože chalanov veľmi dobre poznám.


Hlasuj v anketě a vyhraj herní podložku SteelSeries QcK+!

Nezúčastníš se Regional Cupu? Nevadí! I pro tebe jsme si připravili soutěž o 4 skvělé herní podložky SteelSeries QcK+. O jednu z nich můžeš soutěžit už teď! Stačí správně odpovědět na otázku v anketě a jsi automaticky zařazen do slosování. Nápovědu najdeš ZDE.

{control miniQuiz 83}
 

Vítěze zveřejníme po turnaji v článku s výsledky.

O další 3 podložky si můžeš zasoutěžit přímo na streamu turnaje už 13.4.! Stačí být aktivní v chatu a na našich sociálních sítích.

Co si odnesou hráči vítězných regionů?

Na vítězný tým čekají parádní herní sluchátka SteelSeries Arctis 5 s ultralehkým designem a praktickým mikrofonem doplněné o herní podložku SteelSeries QcK+ PUBG Miramar Edition.

Tým na druhém místě se může těšit na vysoce kvalitní herní myš SteelSeries Rival 310 s 1:1 Esport optickým senzorem TrueMove3. Odměněn bude také herní podložkou SteelSeries QcK+ PUBG Erangel Edition.

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama