crucial-cs-go-cup-o-hodnotne-ceny
Gaming CS:GO Článek Crucial CS:GO Cup o hodnotné ceny!

Crucial CS:GO Cup o hodnotné ceny!

Tomáš Secký

Tomáš Secký

17. 12. 2015 07:58

Crucial Counter-strike Global Offensive turnaj o hodnotné ceny v celkové výši 32 000 Kč!

Reklama

Crucial CS:GO Cup o hodnotné ceny!

V rámci představení nových webových stránek herního portálu Grunex.com jsme si pro hráče a fanoušky hry Counter-strike Global Offensive připravili turnaj o hodnotné ceny přesahující částku 32 000 Kč (1 185€). Ve spolupráci se značkou Crucial, která je synonymem spolehlivosti a výkonu, oznamujeme turnaj, který se bude hrát od 24. listopadu do 8. prosince a bude probíhat kompletně online!

Formát turnaje

  • Kvalifikace (úterý 24. 11., pátek 27. 11., úterý 1. 12., pátek 04. 12. 2015)
  • Finále (úterý 8. 12. 2015)

Kvalifikace

Kvalifikační část bude složena ze čtyř online turnajů. Z každé kvalifikace postoupí čtyři nejlepší týmy do hlavní části turnaje. Kvalifikace se odehrají v těchto dnech a jsou otevřeny všem týmům:

Datum Čas Název turnaje
24. 11. 2015 18:30 Crucial CS:GO Cup - Kvalifikace #1
27. 11. 2015 18:30 Crucial CS:GO Cup - Kvalifikace #2
01. 12. 2015 18:30 Crucial CS:GO Cup - Kvalifikace #3
04. 12. 2015 18:30 Crucial CS:GO Cup - Kvalifikace #4

Všechny kvalifikace se odehrají systémem Single Elimination s BO1 zápasy. Registrace jsou otevřeny a je nutné v den turnaji potvrdit účast svého týmu!

Finále

Hlavní část turnaje bude v podobě Double Eliminaton pavouka pro šestnáct týmů. Týmy budou do pavouka rozmístěny podle umístění v kvalifikacích. V celém Upper Bracketu se bude hrát systémem BO3 a v Lower Bracketu BO1.

Datum Čas Název turnaje
8. 12. 2015 18:30 Crucial CS:GO Cup - Finále

Tým, který bude umístění výše v pavouku, škrtá první mapu, poté soupeř až do doby, než zbudou tři mapy.

Cenová dotace

1. místo – 5x Crucial MX200 – 250GB - LINK

Řada výkonných SSD disků CRUCIAL MX200 poskytuje rychlý a konzistentní přístup k souborům, rychlý start systému, možnost provozovat náročný multitasking nebo rychlé streamování více zdrojů videa. Nahrajte si na disk svá multimediální data díky dostatečné kapacitě, vytěžte ze svého PC maximum díky vysokým přenosovým rychlostem. Pomocí technologie Extreme Energy Efficiency bude dosaženo úspory energie.

2. místo – 5x Crucial Ballistix Sport 16 GB - LINK

Crucial Ballistix Sport je rychlá DDR3 paměť pro pracovní frekvence až 1600 MHz. Operační paměti z této série jsou, určené pro začínající uživatele a počítačové hráče, kteří očekávají vysoký výkon, 100% stabilitu, spolehlivost a kompatibilitu. Každá dvojice je testována při maximální rychlosti na platformě s dvoukanálovým paměťovým rozhraním a po splnění všech požadovaných testů je tato dvojice hned zabalena.

3. místo – 5x Call of Duty: Ghost - LINK

Call of Duty: Ghosts vyšla pro PC, PS3 a Xbox360. Příběh zavede hráče do USA, která je ochromena útoky. Čeká na vás vynikající grafická úprava, propracovaný děj hry s nečekaným příběhem a nové technologie. Užijte si herní zážitky s Call of Duty Ghosts, dalším pokračováním akční střílečky v novém prostředí.

Po konci turnaje se ze všech hráčů, kteří se zúčastnili turnajů, náhodně vylosují dva, kteří si přijdou na své a odnesou si Crucial Ballistix Sport 16 GB. Aby to bylo fair play, hráče, kteří skončí na prvních dvou místech ve finálovém turnaji, vyřadíme z losování.

Stream a soutěž pro diváky

Crucial CS:GO Cup o hodnotné ceny!

Hlavní část turnaje bude streamovat Ivan „Dev1“ Lazarov, který během přenosu vyhlásí soutěž pro diváky o Crucial Ballistix Sport 16 GB. Jelikož se v jeden čas bude hrát více zápasů, není možné obsáhnout všechny. Pokud by někdo měl zájem zapojit se do Grunex TV, nechť napíše na e-mail secky@grunex.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama