1. FC Slovácko vstupuje do esportu
Esport Článek 1. FC Slovácko vstupuje do esportu

1. FC Slovácko vstupuje do esportu

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

10. 12. 2020 11:43

Další prvoligový fotbalový klub založil sekci ve hře FIFA.

Reklama

Česká FIFA scéna se v posledních měsících rozjíždí v nejvyšších otáčkách. Po Olomouci, Liberci či Jablonci vstupuje na esportovou scénu další prvoligový klub, tentokrát uherskohradišťský celek 1. FC Slovácko. Moravany budou ve hře FIFA 21 reprezentovat hráči Domito a Modri. FIFA sekci založili ve spolupráci s profesionálním esportovým týmem eEriness. Manažer marketingu 1.FC Slovácko Svatopluk Macek o založení řekl:

„O založení esportového týmu jsme uvažovali delší dobu. Při jednáních o spolupráci jsme v eEriness našli toho pravého partnera pro vstup do světa esportu. Kluci mají blízko k našemu regionu, na poli esportu silnou tradici, zkušenosti a také velkou chuť vybudovat společně s námi silný tým."

Ke spolupráci se vyjádřil i manažer FIFA sekce eEriness Radim Skála:

„Naše organizace působí na české esportové scéně 14 let. Spolupráci s 1. FC Slovácko jsme si vybrali díky jeho kvalitě, podobné filosofii, stejným klubovým barvám, a také díky poloze, která nám umožní pravidelně navštěvovat fotbalový stadion a rozvíjet tak nadále další aktivity, jak marketingové, tak i sportovní.“

1. FC Slovácko vstupuje do esportu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama