3. kolo SAZKA eLEAGUE: Obstojí SAMPI s novou sestavou?
Esport CS:GO Článek 3. kolo SAZKA eLEAGUE: Obstojí SAMPI s novou sestavou?

3. kolo SAZKA eLEAGUE: Obstojí SAMPI s novou sestavou?

Michael Douša

Michael Douša

26. 4. 2020 10:29

V neděli 26. dubna se můžeme těšit na strhující zápasy v SAZKA eLEAGUE CS:GO.

Reklama

Dvě kola za námi, pět před námi. Sazka eLEAGUE se rozběhla teprve dva týdny zpátky a už se na československé CS:GO scéně stihly odehrát zásadní změny. SAMPI se rozhodlo vyměnit tři hráče z týmu a málem se jim podařilo uzmout jednomu z favoritů - Team Brute - klíčového hráče. Více se dozvíte zde: AJTT zatím zůstává v Brute, do Sampi míří Daxen. Co nás však čeká ve třetím kole?

SAMPI vs. RAMS Vykopneme zápasem SAMPI v novém složení proti RAMS ve složení původním.

SAMPI si v posledních dvou kolech nestáli příliš dobře. Už vůbec ne, jestliže byli jedním ze dvou full-time profesionálních týmů v lize. V tomto týdnu tak došlo ve složení týmu k velkým změnám. Z týmu byli Valencio, WEAMO a Desty nahrazeni hráči Zdeňkem "daxen" Duškem, Markem "kinzo" Bílkem a Ľubošem "HenkkyG" Ilkem. Pouze první zmiňovaný si ale má toto místo nechat na delší dobu. Zbylí dva jsou údajně pouze náhradníky. Tato změna jim však prospěla - Sampi během týdne odehráli dva zápasy - jeden proti Vikingekrig a druhý proti Defeaters - a z obou odešli jako vítězové.

Na druhé straně RAMS zůstávají ve stejném složení a chtějí-li uspět, museli od minulého týdne zapracovat na své kondici. Druhé kolo eLEAGUE jim v žádném ohledu nepřálo a odnesli si za obě odehrané mapy proti Gunrunners všeho všudy 15 bodů. Tentokrát budou hrát proti novému a téměř nesehranému celku. Pro některé však favority zůstávají SAMPI, někdy jim dokonce přisuzují až suverénní výhru 2:0. Dočkáme se jí?

Sinners vs. ENTERPRISE Druhý zápas přinese mnohé, ale překvapení to nejspíš nebude. Utkají se proti sobě totiž favoriti letošního turnaje, Sinners, proti týmu ENTERPRISE.

Sinners jsou v solidní formě. Není divu, je to full-time tým, který míří tak vysoko, jak to jen jde. V minulém týdnu si odnesli jistou výhru 2:0 nad eSubou, a to i přesto, že Valve udělalo značné změny na jejich vybrané mapě Vertigo. Budou-li tak střílet stejně neuvěřitelné rány jako v minulém týdnu, bude zápas rychle hotový. Nechtějí se však nemile překvapit, neberou nic jako samozřejmost, jak nám v rozhovoru sdělil SHOCK.

ENTERPRISE jsou tak ve velmi těžké pozici, hrají proti nepopiratelně jednomu z nejlepších týmů u nás. Nejsou ale bez formy, v minulém týdnu si proti Defeaters odnesli jednu mapu a druhá jim jen těsně utekla v přesčase. Přesto favority zápasů zůstávají Sinners, čemuž se asi nikdo nediví.

Team Brute vs. Defeaters Předposlední zápas bude patřit druhému z favoritů Sazka eLEAGUE, Team Brute, a týmu Defeaters.

Team Brute měli se svou sestavou namále, když hrozilo, že jim Filip "AJTT" Dolenský přejde do nového složení SAMPI. To se nakonec nestalo, a tak můžeme od Brute opět čekat špičkový výkon. Nebo se hustá atmosféra v týmu projeví navenek? Otázky jsou zatím nezodpovězeny, a tak si budeme muset počkat na zítřejší zápas.

Defeaters si zatím drží čtvrté místo v tabulce se dvěma remízami na kontě. Výkony, které byly třeba na remízu proti SAMPI nebo ENTERPRISE, ale na Brute stačit nebudou, bude proto na jejich straně řádná příprava, aby si nemuseli přičíst místo remízy svou první prohru.

eSuba vs. Gunrunners Posledním nedělním zápasem budou Gunrunners proti týmu pod legendární modrou vlajkou eSuba.

Esuba zatím však své někdejší slávy v tomto turnaji nedosahuje, v současnosti spíše tápe - první kolo jim přineslo remízu, druhé prohru proti Sinners. Je proto načase, aby nasadili vítězné tempo, jinak jim ujede pomyslný turnajový vlak. V tomto týdnu se s Gunrunners již setkali a dopadlo to velmi těsně, přesto ne dobře pro eSubu.

Gunrunners v minulém týdnu obstáli více než úspěšně. Proti RAMS si suverénně odnesli obě mapy a své úspěšnosti se v tomto týdnu jen tak nevzdali. Ve výše zmíněném zápase vyhráli ve druhém prodloužení 22:20 nad eSubou. Pokud se můžeme spolehnout na jejich kondici, můžeme se těšit na nepochybně zajímavý a hlavně vyrovnaný zápas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama