Acer nám v Praze představil svoje novinky a to včetně nové značky ConceptD
Technologie Článek Acer nám v Praze představil svoje novinky a to včetně nové značky ConceptD

Acer nám v Praze představil svoje novinky a to včetně nové značky ConceptD

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

25. 6. 2019 14:31

Minulý týden jsme měli možnost zavítat na tiskovou konferenci společnosti Acer v Praze

Reklama

Minulou středu v Lávka Parku Skochovice nedaleko Prahy představil Acer svoje novinky a my jsme u toho samozřejmě nemohli chybět. Acer se s tím tentokrát nepáral a představil nám hned několik velkých novinek včetně úplně nové značky ConceptD, která má přímo konkurovat Applu.

Acer

Ohledně samotné značky Acer jsme se dozvěděli hned o několika novinkách. Pokud budeme mluvit o pracovních noteboocích, rozhodně nemůžeme opomenout představený TravelMate P6, který se pyšní extrémní výdrží baterie a velmi útlým designem, díky kterému ani nebudete vědět, že notebook na cestách s sebou vůbec máte. Vylepšení se dočkala také řada Aspire.

Acer nám v Praze představil svoje novinky a to včetně nové značky ConceptD

Jsme, ale přeci jen na herním webu, takže pojďme k herním strojům. Mezi takové patří bez pochyby série Nitro, kde Acer uvedl rovnou dva zástupce. Nové Nitro 7, které je určené pro všechny každodenní hráče poskytne dostatek výkonu pro jakoukoliv novinku, a kromě perfektního chlazení se chlubí až sedmihodinovou výdrží baterie. Starší série Nitro 5 dostalo lepší grafiku, konkrétně nejnovější NVIDIA GeForce GTX, nemůže chybět ani 144Hz obrazovka.

Predator

Pod svojí značkou Predator představil Acer high-end notebook, který si poradí opravdu se vším. Helios 700 se pyšní speciální posuvnou klávesnicí pro bezproblémovou cirkulaci vzduchu. Za zmínku také stojí samotné chlazení, neboť lopatky větráčku našli svoji inspiraci v přírodě. Kdo by čekal, že soví peří dokáže tak dobře chladit? Helios se pak pyšní procesorem Intel deváté generace, NVIDIA GeForce RTX 2080 a až 64GB paměti RAM. Cenovka pak začíná na necelých 70 000,-

ConceptD

Úplnou novinkou v portfoliu Aceru je ConceptD, který má vytvoří přímou konkurenci Applu a je určen převážně pro kreativce. Proto od těchto produktů neočekávejte žádný extra herní výkon. Počítače jsou opravdu určené spíše pro jedince, jež mají kreativní mysl a potřebují dostatečně výkonný notebook pro vytváření vlastní tvorby. Design všech těchto produktů je pak velmi decentní a ačkoliv působí velmi jednoduše, tak má své kouzlo. Mezi uvedené notebooky patří ConceptD 9 nebo levnější varianta ConceptD 7. Značka uvádí na trh i svoje vlastní desktopy a monitory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama