Acer oznamuje podporu nových grafických karet NVIDIA GeForce RTX u svých herních počítačů Predator O
Partnerský obsah Článek Acer oznamuje podporu nových grafických karet NVIDIA GeForce RTX u svých herních počítačů Predator O

Acer oznamuje podporu nových grafických karet NVIDIA GeForce RTX u svých herních počítačů Predator O

Filip Němeček

Filip Němeček

22. 8. 2018 19:58

Řadu Orion 9000 oživí také přizpůsobitelné ARGB osvětlení

Reklama

Společnost Acer dnes oznámila podporu nových grafických karet NVIDIA® GeForce® RTX u svých herních počítačů Predator Orion. Díky novým grafickým jádrům využívajícím zbrusu novou architekturu NVIDIA Turing™ budou herní počítače Predator Orion 9000, 5000 a 3000 schopny poskytnout nové neuvěřitelné úrovně realističnosti her, výkonu, energetické efektivity a ponoření do her.

„Společnost Acer je nadšena, že je jedním z prvních výrobců počítačů, který hráčům poskytuje výběr možnost volby nejnovějších grafických karet NVIDIA GeForce RTX, a to u našich herních stolních počítačů Orion,“ řekl Jeff Lee, generální ředitel divize stacionární výpočetní techniky, IT Products Business, společnost Acer Inc. „Díky našemu odhodlání přicházet na trh s nejnovějšími technologiemi si budou moci hráči vychutnat nejnovější průlomy v grafice pro neuvěřitelné herní zážitky.“

Nové grafické karty NVIDIA GeForce RTX přinesly novou grafiku a nastavili novou laťku pro výkon. Díky nové grafické architektuře NVIDIA Turing a revoluční platformě NVIDIA RTX přinášejí nové grafické karty ray tracing, umělou inteligenci a programovatelné stínování v reálném čase.

Nové grafické karty byly uvedeny na speciální dvoudenní akci společnosti NVIDIA s názvem „GeForce Gaming Celebration“, která odstartovala dnes večer v Palladiu v Kolíně na Rýnem před zahájením veletrhu Gamescom 2018.

Řady Predator Orion poskytují hráčům spektrum vysoce výkonných herních počítačů v závislosti na požadavcích uživatelů týkajících se výkonu a rozšiřitelnosti. Orion 5000 je herní bestie navržená pro skutečné hráče, zatímco Orion 3000 je zaměřen na uživatele, kteří vstupují do světa seriózního hraní. A herní stroj snů Orion 9000 se špičkovými grafikami NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti a až 18jádrovými procesory je pak určen pro nejnáročnější uživatele.

„Díky výkonným herním stolním počítačům Orion poskytnou naše nové grafické karty GeForce RTX uživatelům neuvěřitelné herní zážitky,“ řekl Tim Bender, viceprezident prodeje pro koncové uživatele ve společnosti NVIDIA. „Jsme rádi, že naše nové grafické karty GeForce GTX 2080 Ti a 2080 s přelomovými technologiemi, jako je ray tracing v reálném čase a nová generace ultrarychlých pamětí GDDR6, pomáhají Aceru vytvořit revoluci v herním realismu a výkonu.“

Nové počítače Predator Orion 9000, 5000 a 3000 byly také vybaveny zbrusu novým RGB osvětlením skříně a ventilátory, které svítí v 16,7 milionu barvách s přednastavenými barevnými vzory a režimy osvětlení, ze kterých si mohou uživatelé vybrat přizpůsobit si je prostřednictvím předinstalované aplikace PredatorSense. Změna schémat osvětlení může být vyvolána volitelnými událostmi – uživatelé mohou například nastavit změnu osvětlení RGB LED ventilátorů a pásků podle přehrávané hudby prostřednictvím hudebního přehrávače aplikace PredatorSense.  

Predator Orion 9000: stroj snů

Herní desktopy Acer Predator Orion 9000 s lehkostí pohánějící aplikace pro virtuální realitu a podporující rozlišení více než 8K UHD jsou vybaveny grafickými kartami až po nejnovější NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti a až procesorem Intel® Core™ i9 Extreme Edition s 18 jádry a 36 vlákny. Tyto počítače se mohou pochlubit černostříbrným zevnějškem připomínajícím vesmírnou loď a volitelnými ARGB (adresovatelné RGB) světelnými pásky i RGB LED ventilátory. Obrovské boční okno dává na odiv nápaditý a výkonný interiér, přičemž využívá konstrukci, která navzdory velikosti otvoru udržuje nízkou hladinu elektromagnetického rušení (EMI) pronikajícího do skříně. Pokročilé řízení průtoku vzduchu Acer IceTunnel 2.0 rozděluje systém do několika tepelných zón, z nichž má každá pro individuální odvod tepla samostatný tunel.

Predator Orion 5000: pokoří benchmarky

Herní stolní počítače Predator Orion 5000 se mohou pochlubit až nejnovějšími grafikami NVIDIA GeForce RTX 2080 a až procesory Intel® Core™ i7+ 8700K osmé generace. Stejně jako u modelů Predator Orion 9000 je i skříň počítačů Orion 5000 vybavena podsvětlenou průhlednou bočnicí pro vystavení výkonných vnitřních komponent a nechybí ani konstrukce pro řízení průtoku vzduchu IceTunnel 2.0 udržující systém efektivně chlazený.

Predator Orion 3000: špičkový výkon a styl

Díky nejnovější grafické kartě NVIDIA GeForce RTX 2070 a až procesorům Intel Core i7+ osmé generace podporuje počítač Predator Orion 3000 připravený na VR i 4K hraní. Může být nakonfigurován s až 32 GB paměti Intel® Optane™ a až 64 GB paměti DDR4-2666 pro bleskově rychlé akce při hraní nejnovějších titulů. Vynikajícího odvodu tepla bylo dosaženo pomocí předního vzduch nasávajícího LED ventilátoru a průduchů vepředu i vzadu pro optimální proudění vzduchu v celé skříni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama