Adekvátní náhrada S.T.A.L.K.E.R.?
Zajímavosti Článek Adekvátní náhrada S.T.A.L.K.E.R.?

Adekvátní náhrada S.T.A.L.K.E.R.?

MrJoke

MrJoke

23. 3. 2019 01:26

Nechce se vám čekat na pokračování?

Reklama

Asi každý hráč si při debatě o Černobylu vybaví výbornou sérii S.T.A.L.K.E.R., která já známá svou pochmurnou atmosférou a vynikající hratelností. I přesto se fanouškům splnil sen a pokračování bylo oznámeno, ale samotné pokračování nevyjde v nějaké blízké době. Čekání si proto můžete zkrátit hrou Chernobylite, která by vaše post-apokalyptické srdíčko mohla do pokračování S.T.A.L.K.E.R. zalepit.

Tato hra od polského studia The Farm 51 momentálně míří na kickstarter a nevypadá vůbec špatně, o čemž se můžete přesvědčit v traileru.

Chernobylite má perfektně vymodelovanou mapu a to díky autorům, kteří opuštěný Černobyl několikrát navštívili. Samotní nepřátelé už ovšem s realitou moc nesympatizují. Na mapě se setkáte s velkým počtem zmutovaných příšer a samozřejmě se stalkery, kteří budou ochotní vás nemilosrdně odpravit za účelem získání zajímavého lootu.

Hra disponuje RPG a survival prvky. Příběh je zajímavý a nelineární a vaše činnost na mapě se bude skládat z dvou kombinovaných fází - prozkoumávání, hledání, sbírání a poté přestřelky s mutanty a konkurujícími stalkery.

Podle dostupných informací by hra měla vyjít ještě letos na PC i na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama