Aktivní vývoj The Elder Scrolls: Legends je pozastaven
Gaming Článek Aktivní vývoj The Elder Scrolls: Legends je pozastaven

Aktivní vývoj The Elder Scrolls: Legends je pozastaven

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 12. 2019 15:12

Stále se dočkáme technických updatů nebo herních eventů.

Reklama

Před několika lety, kdy Hearthtone zažíval svou největší slávu, chtěli na tuto vlnu nasednout i další studia. Jedním z nich je i Bethesda, která oznámila vývoj The Elder Scrolls: Legends. Po tři roky do hry neustále mířili další a další aktualizace, bohužel ale sláva kartiček pomalu upadá. Je to vidět nejen u Blizzardu, ale i u Bethesdy. A ta se nakonec rozhodla Legends pomalu upustit.

Na redditu jsme se totiž dozvěděli to, že vývoj nového obsahu pro TES: Legends je pozastaven. To se netýká asijské verze, kterou si pod sebe vzalo studio Gaea Mobile.

Stále si budete moct Legends stáhnout a zahrát na všech platformách, hrát singleplayer i multiplayer. Stále budeme hru podporovat pomocí měsíčních odměn nebo in-game eventů. Jediné, na čem se už nepracuje, jsou nové expanze. Nadále budeme hru podporovat i co se technické stránky týče.

Za to, že hráči Legends podporovali takovou dobu, získají speciální The Tamriel Collection - kolekci nových karet. Nakonec vývojáři děkují komunitě a oceňují podporu, kterou vývojářům celou dobu věnovala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama