Alan Wake a For Honor zdarma na Epic Games Store
Hry zdarma Článek Alan Wake a For Honor zdarma na Epic Games Store

Alan Wake a For Honor zdarma na Epic Games Store

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

3. 8. 2019 15:02

Rozšiřte si knihovnu na Epicu.

Reklama

I v měsíci srpnu pokračuje Epic Games Store s rozdáváním her zdarma a ani tentokrát nepůjde o žádné bezejmenné tituly. Od 2. do 9. srpna si můžete přidat do knihovny dvě akcí nabité kultovky - Alan Wake a For Honor. Pro získání kopií přes webový prohlížeč klikněte ZDE.

Alan Wake se řadí už mezi starší tituly, jelikož vyšel v roce 2010 na Xbox 360 a o dva roky později i na PC. Tato hororová akční adventura z pohledu třetí osoby ale nepatří kvůli staršímu datu vydání do starého železa. Remedy Entertainment vytvořilo kvalitní střílečku, která si vás získá především svým thrillerovým dějem. V něm se úspěšný spisovatel Alan Wake vydá spolu se svou ženou na pronajatou chatu uprostřed panenské přírody kousek od městečka Bright Falls, aby načerpal novou inspiraci pro další knihu. Po příjezdu je ale manželka záhadně unesena, a tak se ji samozřejmě rozhodne zachránit na vlastní pěst. Přitom začne nacházet i stránky románu líčící jeho současné i budoucí zážitky, které napsal prý on sám, aniž by si něco takového pamatoval.

Zato akční řežba v podání For Honor je o něčem naprosto jiném. Ubisoft v roce 2017 vypustil do světa tuhle středověkou mlátičku s pohledem ze třetí osoby, ve které si kromě singleplayerové kampaně můžete zahrát i multiplayer. Ten je hlavním lákadlem hry. Ve standartní edici, kterou Epic nabízí zdarma, si vyberete jednu postavu ze tří frakcí - Legion (rytíři), Warborn (Vikingové), Dawn Empire (samurajové), jejichž vizáž si můžete v omezeném rozsahu upravit podle sebe. No a poté hurá do bojů na život a na smrt s meči, sekyrami, palcáty a jinými zbraněmi vhodnými pro rozcupování oponenta.

Tak kterou z nich si zahrajete jako první?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama