Amazon zveřejnil nový trailer na svého Pána Prstenů, fanoušci už tolik nebouří
Zajímavosti Článek Amazon zveřejnil nový trailer na svého Pána Prstenů, fanoušci už tolik nebouří

Amazon zveřejnil nový trailer na svého Pána Prstenů, fanoušci už tolik nebouří

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

14. 7. 2022 18:28

Seriálu se dočkáme v září.

Reklama

Dosud nejdelší a nejobsáhlejší trailer vydal dnes Amazon ke svému připravovanému seriálu The Lord of the Rings: The Rings of Power. Seriál, který bude příběhově předcházet obě trilogie z dílny Petera Jacksona, bude mít premiéru 2. září.

Nový trailer napovídá, které významné postavy historie Středozemě v něm uvidíme. O zápletce se příliš nového nedozvíme, víme ale, že je příběh situován do "druhého věku", tedy do doby, kdy Sauron získal moc a národy Středozemě se spojily, aby ho porazily. Následně se pak Galadriel pokusí zastavit zlo, které už málokdo považuje za nebezpečné.

Je to ovšem právě příběh, co považují kritikové z řad fanoušků za případný kámen úrazu seriálu. Vždyť například zmíněná Galadriel podle Tolkienových knih nikdy nebojovala s mečem v ruce, přesto ji v traileru vidíme několikrát v plné výzbroji. Už dříve se navíc fanoušci ozvali při odhalení herců tmavé pleti ztvárňující elfy nebo vyobrazení trpaslice bez vousů. Ani to Tolkienovu světu neodpovídá. Úspěšnost seriálu, do kterého Amazon vložil rekordní částku rozpočtu, je tak nejistá.

Premiéra The Lord of the Rings: The Rings of Power je naplánovaná na 2. září na Amazon Prime Video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama