Americká kongresmanka sabotovala v Among Us, streamovala i s Pokimane
Zajímavosti Článek Americká kongresmanka sabotovala v Among Us, streamovala i s Pokimane

Americká kongresmanka sabotovala v Among Us, streamovala i s Pokimane

David Jiránek

David Jiránek

21. 10. 2020 18:03

Politička přilákala na stream přes 400 tisíc diváků.

Reklama

Kongresmanka Alexandria Ocasio-Cortez není v herním světě žádným nováčkem. Na svých sociálních sítích se již před nějakou dobou pochlubila vášní pro League of Legends. V létě během karantény dokonce vybojovala Silver v rankedech. Fenomén jménem Among Us jí nově zavedl na Twitch.

Alexandria vlastní Twitch účet AOC, který měl ještě před oznámením streamu necelou tisícovku sledujících. Ten se po sdílení záměru streamovat Among Us rozrostl až na téměř půl milionu sledujících. AOC pro stream poskládala dost zajímavou partu. Kromě Pokimane a Toasta si zahráli i další streameři jako DrLupo, Valkyrae, Jack_Septic_Eye a Myth z TSM.

Americká kongresmanka sabotovala v Among Us, streamovala i s Pokimane

Výsledek? Jen samotnou AOC na Twitchi v jeden moment sledovalo přes 420 000 diváků. Toto číslo se řadí na třetí příčku mezi jednotlivci na platformě. Více lidí přilákal jen Ninja s Drakem a návrat Shrouda.

Na streamu se stavilo i pár dalších osob z politiky. Například Ilhan Omar. Obě političky si zahrály za impostery a v jednom kole si musel Hasanabi vybrat, které z nich bude věřit.

AOC aktuálně bojuje za to, aby lidé šli k blížícím se prezidentským volbám. Politika se na streamu moc nerozebírala, ale rozhodně svým vysíláním mohla oslovit potenciální mladé voliče. Třeba se jednou dočkáme Twitch streamu Dominika Feriho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama