Amouranth je jedinou streamerkou mezi nejsledovanějšími tvůrci Twitche
Zajímavosti Článek Amouranth je jedinou streamerkou mezi nejsledovanějšími tvůrci Twitche

Amouranth je jedinou streamerkou mezi nejsledovanějšími tvůrci Twitche

Adam Král

Adam Král

22. 11. 2022 15:02

Říjnový žebříček nejsledovanějších tvůrců je tady, mezi 100 nejlepšími je za ženy jen Amouranth

Reklama

Přestože se na internetu všichni chvástají, že nejsledovanějšími tvůrci na Twitchi musí být hlavně ženy, není tomu tak. Jak velmi často ukazují různé žebříčky či statistiky, na absolutní špici můžeme najít hlavně mužské streamery, kteří kralují v počtu odvysílaných hodin, obdržených darů či času, který u jejich vysílání diváci strávili. Právě na poslední jmenovaný údaj se zaměřili na stránce Rainmaker a udělali žebříček nejsledovanějších tvůrců na Twitchi za celý říjen. Jediným ženským zástupcem přitom byla Amouranth.

Jen Amouranth za ženy

Říjen letošního roku byl nabitý. Konalo se finále CS:GO Major z kterého nejvíce profitoval tvůrce Gaules, který po celý měsíc držel příčku tvůrce s největším počtem odsledovaných hodin, které mu věnovali jeho diváci, a to v čistě mužské kategorii. Pokud bereme jen streamerky, na prvním místě se umístila již zmíněná Kaitlyn Michelle Siragusa, alias Amouranth. Pokud ale vezmeme 10 tvůrců podle počtu hodin, Amouranth rázem nejen není na prvním místě, ale ještě k tomu je jedinou ženou v celém žebříčku.

Amouranth je jedinou streamerkou mezi nejsledovanějšími tvůrci Twitche

Za to může hned několik faktorů. Její největší konkurence v podobě Pokimane má pauzu od vysílání a záři reflektorů na Amouranth namířilo také její odhalení, že má manžela, který se k ní nechoval zrovna nejlépe. V listopadu už se ale pomalu vrací ke svému normálnímu obsahu a o svém bývalém nemluví. Sama tvůrkyně ale říká, že říjen nebyl jejím nejlepším měsícem a byly doby, kdy její sledovanost dosahovala na větší čísla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama