Anime sex hry mezi nejprodávanějšími tituly za červenec na Steamu
Zajímavosti Článek Anime sex hry mezi nejprodávanějšími tituly za červenec na Steamu

Anime sex hry mezi nejprodávanějšími tituly za červenec na Steamu

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

22. 8. 2019 13:15

Když máte dlouhé chvíle...

Reklama

Nahota i sex je teď všude kolem nás, ve filmech, seriálech, reklamách, hrách apod. V dnešní době nic neobvyklého, společnost to už tolik nepohoršuje, tedy alespoň v českých a slovenských krajinách, na západě se nám to přeci jen začíná trochu přiostřovat. Takže nás ani nijak nezvedne ze židle, že se na herních platformách objeví nějaké 18+ tituly, především v grafické podobě oblíbené v zemi vycházejícího slunce.

O to je zajímavější fakt, že zrovna dvě z her pro dospělé patřily mezi nejprodávanější hry na Steamu za minulý měsíc, tedy červenec 2019. Ačkoliv výběr je trochu zkreslený, jelikož Valve nesdílí konkrétní čísla prodejů, tak je filtr nastaven na tržby za dva týdny od data vydání. V seznamu top 20 nejprodávanějších her se vedle očekávaných velkých jmen jako Wolfenstein: Youngblood či Killsquad objevily LOVE3 - Love Cube a CUSTOM ORDER MAID 3D2 It's a Night Magic. Každý očividně nechtěl jen bezhlavě zabíjet nacisty v Paříži, a tak se našli i jedinci, kteří dali přednost "romantice".

V LOVE3 - Love Cube je vizuální novela o komiksovém umělci, který žije se třemi ženami samozřejmě se vším všudy. I když jsou zde sexuální scény cenzurované, drží si hra velmi kladné hodnocení. Nicméně největší zvrhlíci si mohou dokoupit DLC, které jim cenzuru odstraní. Oproti tomu v CUSTOM ORDER MAID si podle sebe vytvoříte hospodyňky, které pracují ve vznešeném gentlemen clubu, no a dál už je všem jasné, co se bude dít (scénář jak z béčkového filmu pro dospělé).

Úspěch těchto dvou her tkví kromě otevřené politiky Steamu vůči sexuálním hrám i v tom, že primárně cílí na mužské publikum, jejich fantazie a touhy, jelikož statisticky tuto platformu používají nejvíce muži. No proti gustu...

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama