[Apex] Battlepass je konečně zde
Gaming Apex Legends Článek [Apex] Battlepass je konečně zde

[Apex] Battlepass je konečně zde

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 3. 2019 19:14

S ním i Octane.

Reklama

Konečně jsme se dočkali. Respawn dnes odhalil všechny informace o nadcházejícím Battle Passu.

Kolik?

I když se předtím v FAQ Apex Legends objevila informace, že se Battle Pass nebude moct koupit pomocí Apex Coins, Respawn otočil. Cena základního Battle Passu je 950 Apex Coins. Pokud chcete nejen samotný Battle Pass, ale i 25 úrovní, bude vás to stát 2800 Apex Coins.

[Apex] Battlepass je konečně zde

Co?

Dohromady se v Battle Passu nachází 100 úrovní. Odměny jsou různé, za první úroveň získáte několik Wild Frontier skinů, za další skin na zbraň, různé hlášky na postavy či bannery. V odměnách ale najdeme i samotné Apex Coins, podle Jayfreshe za splnění všech úrovní získáme 1000 Apex Coins, díky čemuž si můžete další Battle Pass koupit v podstatě zdarma.

Každý hráč, který bude v první sezóně hrát, dále dostane 1 Wild Frontier skin, 5 Apex balíčků a 18 Wild Frontier Stat Trackerů. Kromě toho se Jayfresh na redditu zmínil i o tom, že zítra by měl přijít i Octane.

[Apex] Battlepass je konečně zde

Jak a Kdy?

První Battle Pass se soustředí čistě na XP. Tudíž čim víc budete hrát, tím více odměn dostanete. Battle Pass bude dostupný zítra, 19. března.

O další informace se s námi vývojáři podělí až při samotném vydání. Zatím si můžete pustit trailer nebo se podívat na oficiální stránky o Battle Passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama