[Apex] Další Check in
Gaming Apex Legends Článek [Apex] Další Check in

[Apex] Další Check in

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 3. 2019 08:11

Řešily se hitboxy či bug s FPS.

Reklama

Dnes se Jayfresh věnoval různým problémům, které nastaly po posledním velkém updatu.

Bonus pro Legendy

[Apex] Další Check in

Určitě víte, že při plnění Battle Passu vám můžou pomoct bonusové XP za hraní různých postav. Jayfresh navíc připomíná, že každý týden se bonusové XP zvyšují o 25 000 a to až do konečných 250 000 bonusových XP na postavu.

FPS stále nelze zvýšit nad 144

V posledním updatu se měla maximální FPS zvýšit až na 300. To ale paradoxně zapříčinilo uzamknutí FPS na 144, ať je hráč na tento limit uzamkl, nebo ne. Příští patch by tento problém měl vyřešit.

Hitboxy legend

[Apex] Další Check in

Tým Respawn děkuje všem, kteří tento problém aktivně nahlašovali. Po delším pátrání vývojáři opravdu potvrdily problém s hitboxy okolo horní části těla. Mohlo se tak stát, že hráč sice mohl vidět zásah do této části těla, poškození se ale nezapočítalo. Tento problém by mělo vyřešit vylepšení serverů.

Problémy se zvukem

Vývojáři ví o problému se zvukem, kdy občas audio chybí, někdy hraje kdy nemá, nebo se zasekává. Také se ví o problému s kroky nepřátel, které bývají velice tiché. Největším faktorem je prý pomalý hard disk hráče. Pomoct by mohla defragmentace či, použití rychlejšího HD.

[Apex] Další Check in

Zlepšení Crashů

Minulý týden přišel do hry menší patch, který se soustředil na největší původce crashů. Díky němu se padání hry zmenšilo o 90%. Stále se ale tým soustředí na další hledání a opravování chyb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama