Apex Legends dostává mód Shadowfall
Gaming Článek Apex Legends dostává mód Shadowfall

Apex Legends dostává mód Shadowfall

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 10. 2019 16:39

35 hráčů, kteří se po smrti přemění na zombie.

Reklama

Již před několika dny nám vývojáři Apex Legends naznačovali akci, kterou oslaví Halloween. Včera se do hry konečně dostal event Fight or Fright s módem Shadowfall.

Shadowfall přináší do hry opět King’s Canyon, ale ve velmi modifikované verzi. Nejen, že se hraje v noci, ale všude se povalují svíčky, slyšíte různé strašidelné zvuky, ale například leviathani nyní září a  vychází z nich zelený oheň. Při otevírání bedny na vás může vyskočit duch, který vám sice neublíží, pro získání předmětů je ale nutné jej zabít.

Problém ale nastává při souboji s hráči. Mód je určený pro 35 solo hráčů, smrtí to ale rozhodně nekončí. Jakmile někoho zabijete, daný hráč se přemění na zombie. V této roli pak seskočí z oblohy a jeho jediným úkolem je zabít ostatní přeživší a zamezit jim v tom dostat se k evakuační lodi.

Společně s Fight or Fright přichází spousta skinů. My jsme si mód už vyzkoušeli a musíme říct, že při prvním hraní jsme se opravdu báli toho, kde na nás mohou ostatní hráči skočit, jelikož zombie jsou extrémně tiché.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama