Apex Legends hraje 10 miliónů lidí a chystá se mobilní verze
i Zdroj: Respawn Entertainment
Gaming Článek Apex Legends hraje 10 miliónů lidí a chystá se mobilní verze

Apex Legends hraje 10 miliónů lidí a chystá se mobilní verze

Štěpán Kulík

Štěpán Kulík

17. 2. 2019 19:51

Novinka od studia Respawn Entertainment si už získala milióny hráčů a chystá se její mobilní verze s podporou cross-play.

Reklama

Studio Respawn Entertainment si nyní užívá zaslouženou pozornost. Se svojí novinkou ze světa Titanfall dobývá svět a během pouhých tří dní si získala už 10 miliónů hráčů po celém světě. Velkou zásluhu na tom má fakt, že o hře se do poslední chvilky nevědělo zhola nic a Apex Legends se tedy objevil jako blesk z čistého nebe. Tento nový zástupce Battle Royal her by konečně mohl rozproudit stojaté vody aktuálně nejoblíbenějšího herního módu, kde vévodí Fortnite a PUBG.

To ale není vše! Apex Legends rozhodně nehodlá zpomalit v nasazeném tempu a v zákulisí už se šušká o přípravách mobilní verze, která by se po vzoru Fortnite a PUBG měla podívat jak na iOS, tak Android zařízení. Součástí by měla být i podpora cross-play, která by vám umožnila hrát Apex Legends s hráči na PC, konzolích a mobilech, tak jako tomu je u Fortnite.

Apex Legends tedy vypadá opravdu slibně a chce battle royale mód pojmout jako regulérní žánr a ne pouze jako módní trend, o čemž si můžete přečíst i v naší recenzi. Hra vychází pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama