Apex Legends láká na novou událost War Games, dorazí příští týden
Gaming Apex Legends Článek Apex Legends láká na novou událost War Games, dorazí příští týden

Apex Legends láká na novou událost War Games, dorazí příští týden

Adam Král

Adam Král

9. 4. 2021 15:57

Zbraně do ruky, užijete si až pět nových módů.

Reklama

Respawn Entertaiment neustále zásobuje Apex aktualizacemi a novým obsahem. Novinkou je i událost nazvaná War Games, která začne 13. dubna a nahradí standardní herní módy něčím úplně jiným. Konkrétně se bude jednat o pět nových módů, z nichž každý bude mít jiná pravidla. Přesto ale půjde o jediné - být posledním přeživším. 

Second Chance (13. duben - 15. duben)

Jak již název napovídá, dostanete druhou šanci na život. Zabil vás protihráč jenom kvůli tomu, že měl štěstí? Tak se vraťte během pár sekund zpátky, když má nízké životy a nakopejte mu zadek! Každá z postav bude mít možnost se jednou znovu zrodit s tím, co měla, než zemřela. Pokud budete hrát tento mód, nebudete moci hrát třídy Assassin, Wake a Wrath.

Apex Legends láká na novou událost War Games, dorazí příští týden

Ultra Zones (15.duben - 19.duben)

Ultra Zones umožní získání legendárního vybavení v prvních minutách hry. Na náhodném místě označí několik zón, ve kterých se bude to nejlepší vybavení objevovat. K tomu bude mít každá ze zón takzvané "Flash Pointy", ve kterých se štíty a životy hráče budou obnovovat. 

Auto Banners (19.duben - 21.duben)

Pokud v tomto módu váš spoluhráč zemře, automaticky z jeho těla obdržíte Banner kartu, která dovolí se okamžitě dostat k Respawn majáku bez toho, abyste museli lootovat těla. 

Killing Time (21.duben - 23.duben) 

Killing Time je poměrně zvláštní. Pokaždé, když kdokoliv z hráčů zemře a mrtvých bude více, než určitý počet, zóna se začne uzavírat mnohem rychleji, než je zvykem.

Armor Regen (23. duben - 27.duben)

Tento mód překvapivě umožňuje regeneraci štítů, aby hráč vydržel více poškození. Štíty se budou regenerovat rychlostí 12 bodů za sekundu po dobu osmi sekund po posledním utrženém poškození. Pokud štíty klesnou na nulu, jejich čas na obnovení se zdvojnásobí z osmi sekund na šestnáct. Jedna z hlavních změn je i ta, že hráč nemůže najít různé druhy štítů.

Jak tak lze jednoduchou matematikou vypočítat, událost bude trvat přesně dva týdny a po dobu konání události se vystřídá všech pět módů. Fanoušci tak jednotvárností skutečně trpět nebudou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama