[Apex] Respawn prozradil plány do budoucna
Gaming Apex Legends Článek [Apex] Respawn prozradil plány do budoucna

[Apex] Respawn prozradil plány do budoucna

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 4. 2019 15:07

Respawn se nám svěřil se svými plány.

Reklama

Respawn nedávno vydal update týkající se celého Apexu, kam právě tým směřuje a jaké má se hrou plány:

Rádi bychom vám řekli, že spuštění Apex Legends předčilo všechna naše očekávání. 50 milionů hráčů během jednoho měsíce je ohromující číslo pro jakékoliv studio a ještě více pro nás, jelikož jsme byli relativně malý tým a pro mnohé z nás to byl první pokus o F2P hru.

Rapidní vzrůst je úžasná věc, která s sebou ale nese několik problémů, kterým jsme se nevyhnuli. Například špatné aktualizace, nedostatečná komunikace s hráči a mnoho bugů. Na 100% chceme Apex Legends podporovat i do budoucna a s ním i miliony hráčů. Dnes tedy chceme obnovit náš slib a dát vám jasně vědět o tom, kde se v současné chvíli nachází náš vývojářský tým a jak budeme s Apex Legends do budoucna zacházet. V současné chvíli se chceme věnovat hlavně opravám bugů.

Pomalé servery na začátku zápasů

Zatím víme, že některá datacentra jsou na tento problém náchylnější než jiná a že tento problém zasahuje z několika serverů pouze jeden, který běží na stejném přístroji. Jinými slovy, problém netkví v tom, že by počítače byly přehlcené, nebo že by tento problém byl způsoben nedostatečným hardwarem. Prozatím se snažíme přijít na to, proč tomu tak je, a budeme vás o našem postupu informovat.

Problémy s audiem

Prozatím testujeme několik oprav, které by tyto problémy mohly vyřešit

Cheateři

Na reportování a zlepšování ochrany proti cheaterům aktivně pracujeme, ale je to něco, co chceme držet v tajnosti, abychom cheaterům neusnadnili práci. Příští týden vám každopádně přineseme další update o tom, jak jsme pokročili.

Problém s registrací zásahů

Do hry jsme přidali engine, který nám pomůže najít daný bug, jenž způsobuje problém se zásahy.

Obsah

Víme, že mnoho z vás by chtělo nový obsah. Ale kultura našeho studia je pro nás velice důležitá. Proto, když přemýšlíme o tom, co hry přidáme, myslíme i na tento fakt. Chceme se vyhnout zbytečným přesčasům a podobným věcem, které by naší kulturu znehodnotily a vedly k vyhoření či něčemu horšímu. Proto se stále chceme soustředit na sezonní aktualizace.

Začátek sezony

Každá nová sezona začne s novým Battle Passem, legendou, novou metou a něčím navíc.

Dodatečné aktualizace během sezony

Stejně jako od spuštění se i nyní chceme soustředit na to, abychom během sezóny opravovali bugy, exploity, a přidávali pouze malá vylepšení. Naším cílem nikdy nebylo vydávat nový obsah každý týden. Stále věříme v to, že velké aktualizace budou mít větší dopad na hru. Proto se budeme soustředit právě na to.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama