[Apex] Respawn zabanoval už 355 000 cheaterů
Gaming Apex Legends Článek [Apex] Respawn zabanoval už 355 000 cheaterů

[Apex] Respawn zabanoval už 355 000 cheaterů

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 3. 2019 19:46

A další informace od jednoho z vývojářů.

Reklama

Dnes se k nám dostal další z pravidelných updatů od Jayfreshe.

Cheateři

K dnešnímu dni Respawn zabanoval přes 355 000 cheaterů díky Easy-Anti-Cheatu. Tento program sice funguje, ale boj proti podvádějícím hráčům nikdy nekončí, a tak se vývojáři budou snažit vylepšovat hledání podvodníků, jak jen to půjde. Cheating berou velice vážně a chtějí, aby si poctiví hráči hru užívali. Proto se plánují tyto změny:

  • Respawn aktivně pracuje s experty jak uvnitř, tak i mimo EA, aby se o této problematice naučili co nejvíce.
  • Rozšíří svůj anti-cheat tým.
  • Do hry se dostane report tlačítko, které usnadní hráčům nahlásit nepoctivého hráče.

Poznámka redakce - V Evropě nejsou cheaty či jiné programy až tolik rozšířené (neříkáme však, že tu nejsou vůbec). Obrovský problém je ale čínský trh, který se sice zdá velice lákavý díky své velikosti, ale už nyní (a to Apex není v Číně oficiálně vydaný) jsou v Číně plné servery cheaterů nebo botů. Na různých online trzích se hacky do Apexu prodávají za pár dolarů, a jsou tak velice dostupné. Proto se Respawn tolik snaží vylepšit svůj anti-cheat program.

Crashe

Příští týden se ve studiu Respawnu objeví tým z AMD (stejně jako dříve nvidia), se kterým budou vývojáři diskutovat a aktivně spolupracovat na zlepšení stability Apexu. Příští patch bude zase obsahovat spoustu vylepšení, které by mělo předejít padání hry. V první sezóně se objeví i aktivní report program, který bude chybu či pád hry odesílat přímo do Respawnu

Tlačítko Reconnect?

Vývojáři sice ví o prosbách hráčů, kteří chtějí tlačítko pro reconnect, ale zatím jej nechystají, protože:

  • Je zde riziko, že by ho hráči zneužívali.
  • Respawn si myslí, že své lidi, kteří by tuto věc museli naprogramovat, otestovat a vypustit do světa raději použijí přímo na opravu stability hry. Podle nich není tato vychytávka potřeba.

Pomalé servery při startu hry

Občas hráčům nastanou potíže, kvůli kterým se při startu hry objeví lagy nebo celá hra běží zpomaleně. Jayfresh tvrdí, že pokud by tento problém vyřešilo investování do rychlejších serverů, tak by to udělali, ale bohužel to není řešení. Na opravě stále pracují a doufají, že se problém vyřeší co nejdříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama