Arctic Invitational ovládl tým FURIA
Esport CS:GO Článek Arctic Invitational ovládl tým FURIA

Arctic Invitational ovládl tým FURIA

Daniel Zappe

Daniel Zappe

15. 9. 2019 02:02

Brazilský tým ovládl chladný Arctic Invitational

Reklama

Arctic Invitational 2019 - tak se nazývá turnaj v CS:GO, kterého se zúčastnily čtyři týmy. V Helsinkách v Hartwall aréně se utkaly celky Cloud9, CR4ZY, SJ Gaming a FURIA o celkový prizepool 100 000 €. Jelikož byly týmy rozlosovány rovnou do "semifinále", hrály se všechny zápasy formou Bo3.

Arctic Invitational ovládl tým FURIA

Nejprve vyzval FURIA tým Cloud9 a po hladkém postupu 2:0 na mapách Train (16:12) a Mirage (16:10) se mohl těšit na finále. V druhém zápase mezi CR4ZY a SJ Gaming začal lépe druhý jmenovaný a na Infernu vyhrál 16:14. Jenže hráči CR4ZY se rychle probrali a druhou mapu (Mirage) soupeře deklasovali 16:7. Ve třetí bitvě to byl opravdový boj o postup do finále. Dust2 nakonec přeci jen dopadl o něco lépe pro CR4ZY, ti tedy otočili vývoj celého utkání a poslední mapu získali v poměru 16:14.

Ve finále začala první mapa - Vertigo. Suverénní celek FURIA na CT straně vyhrál polovinu 12:3 a nakonec doklepl výhru 16:11. Na druhé mapě začal lépe tým CR4ZY, když vyhrál první polovinu 9:6. Jenže druhou půlku vyhrál tým FURIA 10:0 a mohl se tak těšit z celkového vítězství 16:9 na mapě Mirage.

Brazilský tým se sestavou arT, yuurih, VINI, KSCERATO a ablej dokázal Arctic Invitational v Helsinkách vyhrát a může se těšit na příjemnou cestu do daleké Brazílie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama