Arma 3 dostává první moderské DLC
Gaming Článek Arma 3 dostává první moderské DLC

Arma 3 dostává první moderské DLC

Radek Raudenský

Radek Raudenský

18. 4. 2019 13:43

Tématem je Německo během studené války.

Reklama

I když je Arma 3 již pět let stará hra, stále si drží okolo dvaceti tisíc aktivních hráčů a vděčit může zejména modům. Právě ty drží Armu při životě a dokonce tvoří nové herní žánry, jako například battle royale nebo survival.

Po pozitivní zkušenosti Bohemia Interactive s modery, kteří studiu pomohli vytvořit DLC Jets, se český podnik rozhodl s početnou skupinou moderů navázat ještě větší spolupráci a umožnit jim vytvořit celá DLC. Prvním z mnoha Creator DLC je Global Mobilization – Cold War Germany.

Arma 3 dostává první moderské DLC

Na svědomí jej má dvoučlenný tým Vertexmacht složený z Juliana Sängera a Larse Transfelda, oba dva jsou bývalí členové německé armády a současní zaměstnanci Bohemia Interactive Simulations. Jak lze z názvu vyčíst, nový dodatek nás zavede do Německa během studené války. Přináší obrovskou mapu o rozloze 419 čtverečných kilometrů, 42 nových vozidel, 21 zbraní a spousty doplňků pro postavu. Na mapě se bude odehrávat i singleplayerová kampaň o deseti misích či sedmnáct multiplayerových scénářů.

Arma 3 dostává první moderské DLC

Bohemia Interactive zdůrazňuje, že Creator DLC nenahradí již existující mody, které byly zdarma. Global Mobilization – Cold War Germany bude dostupné 29. dubna a jeho cena je stanovena na 20 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama