Ask Valorant #10: týdenní mise, smurf účty a testovací server
Gaming Valorant Článek Ask Valorant #10: týdenní mise, smurf účty a testovací server

Ask Valorant #10: týdenní mise, smurf účty a testovací server

David Jiránek

David Jiránek

23. 10. 2020 16:05

Valorant příští rok obdrží testovací server.

Reklama

Jubilejní desátý díl série Ask Valorant je zde. I tentokrát se hráči ptali vývojářů oblíbené kompetitivní střílečky na zajímavé dotazy. Tentokrát řeč směřovala na více týdenních misí, smurfování a testovací servery.

Zvažujete přidání týdenních misí?

Cílem plnění týdenních misí je získávání XP. S aktuálním postupem popravdě nejsme spokojeni. Některé mise působí jako grind. Obtížným prvkem se zdá především jejich vyvážení. Plánujeme proto v brzké době některé mise upravit a nejhorší případy vyhodit. Následující změny by spolu s prodlouženým trváním třetího Actu měly vyústit v rychlejší postup Battlepassem.

Dlouhodobě chceme přehodnotit meziherní postup v misích. Na to je stále ještě brzy, ale máme určitý plán, který by mohl fungovat.

—Naoise Creavan, Senior Production Manager

Smurf účtům se člověk nevyhne. Děláte ovšem něco proti nim?

Smurfování je na nic, hlavně v rankedech. Je těžké tento trend zastavit v hře, která je zdarma, přesto proti těmto účtům bojujeme. Právě teď máme nasazený systém v nehodnocených hrách i v rankedech od ironu po diamond. Ten odhaluje, zda hráč nemá až příliš velký vliv na hru vzhledem ke svému ranku. Poté tohoto jedince necháme hrát proti těžším spoluhráčům.

Od Immortal ranku tento systém moc použít nelze. Není k tomu místo. Z dlouhodobého hlediska chceme zrychlit odhalování smurf účtů a jejich správné přiřazení. Teď se ovšem zaměřujeme na jiné kompetitivní prvky.

—Ian Fielding, Senior Producer

Bude mít Valorant testovací serve, jako třeba PBE v lolku?

Ano! V první půlce příštího roku spustíme testovací server podobný, jako je PBE. Necháme zde testovat novinky po omezenou dobu, než se dostanou na live servery.

Pro ty, kteří PBE znají, princip bude velmi podobný. Tento server poskytne předběžný přístup k novým funkcím a aktualizacím. Zároveň umožní lepší testování a sbírání zpětné vazby, chyb a výkonu.

—Corrie Hardin, Senior Release Manager

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama