Ask Valorant #14: rankedy, surrender, zobrazení crosshairu a příběhový režim
Gaming Valorant Článek Ask Valorant #14: rankedy, surrender, zobrazení crosshairu a příběhový režim

Ask Valorant #14: rankedy, surrender, zobrazení crosshairu a příběhový režim

David Jiránek

David Jiránek

9. 1. 2021 16:52

Další díl Ask Valorantu je zde.

Reklama

Riot nepřestal vydávat sérii Ask Valorant ani o svátcích. Doháníme, co jsme nestihli a přinášíme již 14. pokračování série, ve které se hráči ptají vývojářů na zajímavé otázky. Dnes bude řeč například o přidání příběhového režimu a úpravách při šplhání v žebříčku hodnocených her.

Systém rankedů působí nevyváženě. Dostat se výš lze těžko, spadnout níže je jednoduché.

Slyšeli jsme, že jeden špatný den může zapříčinit velký posun v ranked žebříčku směrem dolů. Dobrý den vám toho zase tolik nedá. Náš aktuální systém je nemilosrdný a chystáme změnu se startem druhé epizody.

V patchi 1.14 jsme upravili rankedy tak, aby bylo snadnější postupovat nahoru napříč nižšími divizemi.  Mělo by to razantně snížit počet hráčů v ironu a zvýšit jejich rozmístění napříč bronzem až diamondem. Immortal zůstane víceméně stejný.

Patch 2.0 (na začátku ledna) přinese ochranu proti spadnutí do nižší divize. Později se v druhé epizodě dočkáte více novinek.

—Ian Fielding, Senior Producer

Můžeme dostat druhou možnost surrenderu, když se po prvním někdo odpojí?

Aktuálně máme jiné priority a nevidíme v nastavení surrenderu nějaký problém. Zvážíme přidání podmínek pro druhý surrender, pokud v této myšlence uvidíme nějaký smysl. Pro teď ale nechceme nic slibovat.

—Sara Dadafshar, Producer

Přidáte možnost schovat můj crosshair, když mě někdo sleduje?

Vidět cizí corsshair vnímáme jako možnost inspirace pro tvorbu vlastního. Chápeme, že toho někdo může zneužít a ten váš kritizovat.  Zkusíme na tom zapracovat a přidat možnost jeho schování pro ostatní hráče.

—Matt Le, Producer

Přidáte příběhový režim?

Rozhodně se chceme samotným příběhem zabývat a přinášet nové zápletky agentů samotným hráčům. Některé drobnosti již můžete vidět přímo ve hře, například skrze karty hráčů a hlášky agentů. Nicméně příběhový režim aktuálně neplánujeme. Nikdy ale neříkej nikdy... Nasloucháme hráčům a pokud o něj budou ve velké míře žádat, třeba náš postoj časem změní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama