Ask Valorant #16: přiřazení kláves pro jednotlivé agenty, remake a Spike Rush
Gaming Valorant Článek Ask Valorant #16: přiřazení kláves pro jednotlivé agenty, remake a Spike Rush

Ask Valorant #16: přiřazení kláves pro jednotlivé agenty, remake a Spike Rush

David Jiránek

David Jiránek

12. 2. 2021 18:15

Nový díl ze série Ask Valorant odpovídá na další otázky komunity.

Reklama

Nejnovější vydání série Ask Valorant přineslo další řadu otázek a odpovědí ze strany vývojářů populární kompetitivní střílečky. Tentokrát došla řeč na přiřazení kláves k jednotlivým agentům. Tato otázka se již jednou v Asku objevila. Komunita se dále ptala na remake a délku výběru v herním režimu Spike Rush.

Minulý rok jste zmínili, že pracujete na přiřazení kláves pro jednotlivé postavy. Jak práce pokročily?

Ačkoliv nemáme žádný přesný termín pro vydání této funkce, stále je v našem hledáčku pro tento rok. Doufáme, že očekávanou funkci vydáme někdy okolo třetí epizody.

Zvažujete prodloužení doby, kdy jde dát remake?

Jsme si vědomi ohledně problémů s remake systémem a plánujeme jeho vylepšení. Původně jsme byli hodně striktní kvůli zajištění férovosti her. Neradi bychom, aby byl remake zneužit. Tento přístup ale remake limitoval.

Zvažujeme prodloužení času pro remake, jeho automatickou aktivaci v určitých případech a lepší oddělení od možnosti vzdát se. Naší prioritou je stále udržení férovosti zápasů. Některé změny přijdou již brzy a o detaily se podělíme.

Zkrátíte čas pro výběr agentů u módu Spike Rush? Přeci jen jde o rychlý režim.

Tenhle námět jsme zaregistrovali. Ze zpětné vazby a dat ale vidíme, že většina hráčů je spokojená s aktuálním stavem. Proto úpravu času u Spike Rushe aktuálně neplánujeme.

Teoreticky by zkrácení času pro výběr agentů vyústilo ve více opuštěných her z důvodu, že si hráč nevybral agenta. Poté by trvalo déle dostat se dohry a ve výsledku by bylo celé zkrácení doby výběru ke škodě. Některým hráčům se navíc hra načítá déle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama