Assassin's Creed Valhalla vyjde 17. listopadu
Gaming Článek Assassin's Creed Valhalla vyjde 17. listopadu

Assassin's Creed Valhalla vyjde 17. listopadu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 7. 2020 16:29

Potvrzené leaky.

Reklama

Zatímco o Watch Dogs Legion jsme měli spoustu informací už před včerejším streamem Ubisoft Forward, Assassin’s Creed Valhalla bylo velkým tajemstvím. Bohužel pro francouzské studio jsme ale v průběhu minulého týdne dostali do rukou spoustu leaků, které se nakonec potvrdili.

Gameplay byl nakonec seskládán trochu jinak, a ukázal tak spoustu nových věcí – budeme moct rybařit, přičemž rybaření má větší hloubku než pouhé chycení jednoho typu ryb, došlo i na ukázku kočičího člena naší skupiny, kterou jsme ale den před streamem taktéž viděli.

Vývojáři ale konečně ukázali i nový soubojový systém, včetně toho, jak lze prakticky používat dva štíty pro zničení našich nepřátel. Vikingské toulky samozřejmě proběhnou i skrze sníh, a Ubisoft naznačil, jak bude putování skrze zamrzlou krajinu fungovat.

To vše, včetně potvrzeného data vydání, se dozvíte v přiloženém oficiálním gameplay videu. Assassin’s Creed Valhalla vyjde 17. listopadu pro PC, PS4, XONE a Stadii, s pozdějším vylepšením pro novou generaci konzolí.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama