Astralis jsou opět v šesti, přidali mladého AWPaře
Esport CS:GO Článek Astralis jsou opět v šesti, přidali mladého AWPaře

Astralis jsou opět v šesti, přidali mladého AWPaře

Michael Douša

Michael Douša

27. 7. 2021 12:55

Osmnáctiletý talent z Tricked bude fungovat "od prvního dne"

Reklama
Mladý sniper bude údajně "aktivní součástí týmu" od prvního dne.

Astralis po odchodu Nicolaie "dev1ce" Reedtze byli bez dedikovaného snipera, což jim do značné míry uškodilo na IEM Cologne, kde se museli o AWP povinnosti dělit Lukas "gla1ve" Rossander a Peter "dupreeh" Rasmussen. To se ovšem příchodem Philipa "Lucky" Ewalda změní.

WHO AWP?! Please welcome @Luckyv1CSGO

pic.twitter.com/8qYrLUPuVb

— Astralis Counter-Strike (@AstralisCS) July 26, 2021

Je diskutabilní, jestli je pro image Astralis dobré přivést si hráče z Tricked místo z vlastní Astralis Talent organizace, vedení Astralis se k této skutečnosti ale příliš nevyjadřovalo. Sportovní ředitel organizace tento krok pochválil jako výhodný, protože gla1ve se na podzim stane novopečeným otcem, takže mít hráče v záloze "se může kdykoliv hodit".

Osmnáctiletý sniper se ale nechce přecenit: "Vím, že někteří mě budou srovnávat s dev1cem, ale nikdo nedokáže totéž, co on. Doufám, že zvládnu ukázat, kdo jsem, a budu tvrdě pracovat, abych přispěl do týmu svým vlastním způsobem."

Příchod nového hráče ovšem přichází v době značné nejistoty, vzhledem k tomu, že tři hráči a kouč ještě nemají podepsané nové smlouvy. Jedinými dvěma hráči, se kterými Astralis mohou jistojistě počítat i v roce 2022 jsou zmiňovaný kapitán gla1ve a Lucas "Bubzkji" Andersen, tedy donedávna ještě "šestý hráč" sestavy.

Poprvé Luckyho uvidíme v akci na ESL Pro League Season 14, kde Astralis připadla skupina A, v níž budou o postup do play-off soupeřit s Heroic, Vitality, Spirit, ENCE a Bad News Bears

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama