Astralis: "V play-off Katowic nové hráče nejspíš neuvidíte."
Esport CS:GO Článek Astralis: "V play-off Katowic nové hráče nejspíš neuvidíte."

Astralis: "V play-off Katowic nové hráče nejspíš neuvidíte."

Michael Douša

Michael Douša

26. 2. 2021 11:50

Astralis plánují velké změny v sestavě

Reklama
Bubzkji se na tiskové konferenci podělil o důvody, proč ho nevidíme v Katowicích hrát na Nuku, mapě, kde měl nahrazovat Andrease "Xyp9x" Højsletha.

Lucas "Bubzkji" Andersen oznámil, že Astralis radikálně změní svůj přístup k šestičlenné sestavě. Původně měl Bubzkji hrát na mapě Nuke, ovšem za poslední měsíc jsme ho neviděli hrát oficiální zápas ani jednou. Naposledy hráli Nuke proti mousesports na IEM Katowice, ale i tam jsme viděli tradiční, Major vítězící, sestavu.

Podle Bubzkjiho se změnil přístup Astralis kvůli změně v hodnocení týmů vývojářem hry Valve. Valve totiž zakázalo změny hráčů uprostřed zápasu, tedy změny z mapy na mapu se stalo nelegální praktickou, což se odrazilo ve strategiích i jiných týmů, než Astralis. Největší problém s tím související prožívají Vitality, tedy tým, který za poslední rok maximalizoval užitek z šestého hráče, kterým je Nabil "Nivera" Berlintom.

Astralis: "V play-off Katowic nové hráče nejspíš neuvidíte."

Photo credit: ESL

Astralis tak přestaví strategii pro Bubzkjiho jako šestého hráče - nově prý bude hrát více map, než jen Nuke.

Něco chystáme. Nejspíše ne hned v play-off Katowic, ale po play-off, tedy v ESL Pro League, mě uvidíte nastupovat do zápasů častěji.
- Lucas "Bubzkji" Andersen, Astralis

Do zápasu Astralis vs. Virtus.pro tak nastoupí  následující sestava:

  • Lukas "gla1ve" Andersen
  • Andreas "Xyp9x" Højsleth
  • Peter "dupreeh" Rasmussen
  • Emil "Magisk" Reif
  • Nicolai "device" Reedtz

Ti zatím na turnaji nepodali pouze vítězné výkony. Ačkoliv mají na kontě dvě výhry proti mousesports a Evil Geniuses, což je dostalo až do play-off, proti ruskému celku Spirit se neubránili a na mapě Dust II dostali nářez v podobě ostudného výsledku 1-16. Virtus.pro z turnaje vyřadili hned tři týmy - NIP v nové sestavě, světovou trojku Vitality a nejlepší brazilský tým FURIA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama