Ať žije S.P.Q.R.! Do Age of Empires II míří nový obsah
Gaming Článek Ať žije S.P.Q.R.! Do Age of Empires II míří nový obsah

Ať žije S.P.Q.R.! Do Age of Empires II míří nový obsah

Josef Ventrča

Josef Ventrča

26. 4. 2023 10:38

Definitivní edice populární strategie neřekla své poslední slovo.

Reklama

Oblíbená real time strategie Age of Empires II: Definitivní edice se rozroste o další velké rozšíření s pořádnou porcí nového obsahu. 

Return of Rome umožní hráčům ponořit se do tří zbrusu nových historických kampaní za Sumery, Makedonce a Římany. Potomci Romula a Rema se rovněž stanou hratelnou civilizací v klasické hře, takže je bude možné zvolit ve skirmish módu nebo multiplayeru.

Tvůrci dále přidali zcela novou frakci Lac Viet na počest ohromné vietnamské komunity hrající původní datadisk Rise of Rome, která zároveň přidá nové prvky pro stávající i začínající hráče.

Rozšíření nabídne i nový herní režim D3. Podle oficiálního vyjádření se jedná o poctu oblíbené sadě pravidel, které jsou plně integrované ve hře. „Tato pravidla omezují taktiku rush a umožňují statnější počátky hry, jelikož se bojuje pouze s jedním typem jednotky až do doby bronzové. To zajist vyrovnanější bitvy v pozdějších dobách,“ vysvětlili vývojáři na svém webu. Dodali, že tento mód zakazuje i hradby a věže.

Age of Empires II: Definitivní edice - Return to Rome vychází 16. května na PC a Xbox, rovněž bude součástí nabídky Xbox/PC Game Pass. Game Pass pro Xbox i PC můžeš pořídit elektronicky na CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama