Autoři Paladins vydali novou hru Realm Royale
Gaming Článek Autoři Paladins vydali novou hru Realm Royale

Autoři Paladins vydali novou hru Realm Royale

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

8. 6. 2018 14:13

Autoři Paladins vypustili novou hru, má za cíl uspět na poli battle royal.

Reklama

Žánr battle royala je poměrně mladý, najdeme v něm ale tolik her, že si jen těžko vybereme. Ačkoliv jsou některé z nich, například PlayerUnknown's Battlegrounds nebo bezplatný Fortnite, mnohem hranější než dříve bezkonkurenční Counter Strike: Global Offensive nebo League of Legends, stále se k nim řadí nové pokusy, jenž si kladou za cíl uspět.

S dalším takovým pokusem na herní trh zamířilo studio Hi-Rez. Pokud vám přijde povědomé, není to náhoda. Stejný tým stojí za oblíbenou týmovou střílečkou Paladins, dalo by se říci, bezplatnou verzí známějšího Overwatch. Původně sice plánovali pouhé přidání módu Battlegrounds, jak však nyní můžeme vidět, nakonec se rozhodli battle royal od původní hry úplně oddělit.

Nová hra nese název Realm Royale a od včerejšího dne, (článek psán ve středu) ji můžeme nalézt na Steamu v rámci předběžného přístupu. Asi vás hned napadne otázka - je hra zdarma? Odpověď zní, ano. Studio chce navázat na původní úspěchy stejnou taktikou, tedy free-to-play modelem.

Nový titul už od prvního pohledu hodně vychází z Paladins, ovšem úplnou kopii nečekejte. Najdeme zde hned 5 různých tříd, za něž se budete snažit posbírat co nejlepší předměty, abyste porazili ostatní hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama