AVerMedia uvádí “starter pack” pro začínající streamery
Technologie Článek AVerMedia uvádí “starter pack” pro začínající streamery

AVerMedia uvádí “starter pack” pro začínající streamery

Filip Němeček

Filip Němeček

17. 7. 2019 02:29

Vše potřebné v jednom balení.

Reklama

Chcete začít streamovat a nevíte, co všechno je po hardwarové stránce potřeba, nebo se ztrácíte v nabídce možností? Společnost AVerMedia má řešení právě pro vás. Jmenuje se Live Streamer 311 – BO311 a jde o startovní balíček pro nakopnutí vaší Twitch nebo YouTube kariéry.

Dostanete Full HD střihovou kartu, mikrofon, webkameru a potřebný software. Live Streamer 311 – BO311 je řešení vše v jednom poskytující tři hlavní pilíře živého vysílání při zachování velmi snadného nastavení. Jeho součástí je záznamové zařízení Live Gamer MINI (GC311), Full HD webová kamera Live Streamer CAM 313 (PW313) a USB Mikrofon (AM310). 

AVerMedia uvádí “starter pack” pro začínající streamery

K dispozici jsou také zdarma dodávané pluginy AVerMedia StreamEngine a CamEngine, které podporují aplikace třetích stran, jako jsou Streamlabs OBS, OBS a XSplit. Integrovaný H.264 hardwarový enkodér při použití se StreamEngine zajišťuje nulové vytížení procesoru počítače. CamEngine plugin mění webkameru na interaktivní zařízení s umělou inteligencí umožňující změnu filtru, korekci barev i přidání různých rámečků a samolepek.

Kromě toho má AVerMedia vlastní aplikaci REcentral, která by vám měla rovněž výrazně pomoci s přípravou streamování. Umožňuje: souběžné vysílání na různých platformách včetně YouTube, Twitch a Facebook. Aplikace podporuje nastavení jednotlivých vrstev pro webkameru, loga a nastavení různých rozlišení a datového toku pro každé vysílání zvlášť z jediného počítače.

Live Streamer 311 – BO311 už se prodává, na CZC.cz ho najdete za cenu 6149 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama