Ballistix PUBG Squad Cup o 10 000 Kč už tuto sobotu
Esport PUBG Článek Ballistix PUBG Squad Cup o 10 000 Kč už tuto sobotu

Ballistix PUBG Squad Cup o 10 000 Kč už tuto sobotu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

4. 12. 2018 20:03

Už tuto sobotu na tebe čeká slušná finanční odměna v našem Ballistix PUBG Squad Cupu!

Reklama

Již tuto sobotu na tebe čeká pořádná finanční odměna v našem Ballistix PUBG Squad Cupu! Má to ale jeden háček. Budeš si pro ni muset dojít skrze konkurenci toho nejlepšího, co česká PUBG scéna nabízí. Ty a tvoji parťáci zaručeně nebudete jediní, kdo pro sebe bude chtít ukořistit něco z celkové odměny 10 000 Kč. Všechno bude navíc vysíláno živě a o komentování se nepostará nikdo jiný, než všem dobře známý Mazarini. Na své si přijdou také diváci na streamu. I pro ně má Ballistix lákavou soutěž o 16GB RAM.

Turnaj bude otevřen pro 64 týmů, kvalifikační balíky tedy budou 4 a do každého z nich bude rozlosováno 16 týmů. Z každého balíku postoupí čtyři nejlepší celky do finálové fáze, kde se všichni společně utkají v jednom balíku. Kvalifikace i finále se odehrají formátem Bo4 na mapách: MIRA, MIRA, ERA, ERA


Sleduj Ballistix PUBG Squad Cup na twitch.tv!

O komentování turnaje se postará zkušený hráč a komentátor Nikolai "Mazarini" Lazarev.


Zaregistruj se do turnaje o 10 000 Kč!

Neváhej se zapojit do dalšího ze série PUBG SQUAD turnajů. Registrace do první kvalifikace se otevírá už 4. 12. 2018 od 20:00 hodin, ale pospěš si, počet míst je omezen.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

 

 

Pravidla: Ballistix | PUBG Squad Cup | Pravidla


Jaká výhra padne do rukou těm nejlepším?

  • 1. místo: 5 000 Kč/tým
  • 2. místo: 3 000 Kč/tým
  • 3.místo: 2 000 Kč/tým

Sleduj naše sociální sítě a vyhraj našlapanou RAM paměť

Pokud kompetitivní PUBG není zrovna tvoje doména nebo jen nemáš s kým hrát, nemusíš věšet hlavu. V Ballistix myslí na všechno a pro aktivní sledující našich sociálních sítí si připravili jedinečnou soutěž o Crucial Ballistix Sport LT 16GB DDR4 3000 RAM. Jsou vytvořeny pro nadšence do výkonu a hráče. Jde o velmi kvalitní a výkonné operační paměti, které se pyšní frekvencí 3000 MHz typu DDR4. Pochlubit se mohou také kapacitou 16GB (2x8GB).

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama