Battlefield odhalil Hazard Zone, inspiruje se Hunt: Showdown
Gaming Článek Battlefield odhalil Hazard Zone, inspiruje se Hunt: Showdown

Battlefield odhalil Hazard Zone, inspiruje se Hunt: Showdown

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 10. 2021 21:45

Budete opatrní, nebo greedy?

Reklama

DICE o módu Hazard Zone hodně dlouho mlčel. I když jsme od insiderů měli celkem jasné informace, studio postupně odhalilo All-Out Warfare i Portal, na Hazard Zone ale došlo až teď – a nejspíše se máme na co těšit.

Hlavní premisa je jasná – kvůli ztrátě signálu začnou z oběžné dráhy padat satelity s velice cennými informacemi. Naše jednotka se tak k satelitům musí dostat co nejdříve. Každý server pojme celkem 32 hráčů i AI vojáky. Důležité ale je, jakým způsobem vlastně hra bude probíhat.

V dalším popisu tak DICE potvrzuje dřívější spekulace o inspiraci Hunt: Showdown. Hráči totiž budou prozkoumávat jednotlivé regiony na mapě a hledat satelity. Jakmile získají disk s daty, mohou se rozhodnout, zdali utečou, nebo budou hledat dále. Je ale důležité si hlídat čas, na mapu totiž přichází masivní bouře. Funguje zde stejný systém jako v Huntu, smrt vám tak sebere veškeré vaše vybavení. Za to hráči platí právě kredity utrženými za získaná data a kromě zbraní či vylepšení si mohou koupit i speciální perky nebo pojištění výbavy. 

Mód bude fungovat na všech mapách, se kterými Battlefield 2042 zatím dorazí, a DICE slibuje absenci P2W prvků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama