Bethesda neplánuje nad Fallout 76 zlomit hůl
Gaming Článek Bethesda neplánuje nad Fallout 76 zlomit hůl

Bethesda neplánuje nad Fallout 76 zlomit hůl

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 6. 2019 16:29

Ve hru stále věří.

Reklama

Fallout 76 nebyla příliš úspěšná hra, a to nejen z pohledu samotného hraní, ale i komunikace s hráči. Po více než půl roce to přiznala i samotná Bethesda a na její E3 prezentaci jsme se dočkali několika slov i od hlavy společnosti Todda Howarda.

Ale stejně jako se stalo s No Man’s Sky, ani zde nechtěli vývojáři celý projekt hodit za hlavu a pokračovat dále. Alespoň to tvrdí Pete Hines, viceprezident marketingu.

Je to v naší DNA. Rozumím tomu, že by zde byli lidé, kteří by prostě mávli rukou a projekt ukončili, my ale takový nejsme. My v tu hru věříme. To, že se objevily problémy, které jsme nejspíše měli opravit, a všechno nešlo tak, jak jsme si představovali, přeci neznamená, že ve Fallout 76 nevěříme. Stále si stojím za tím, že Bethesda je jedno z nejrespektovanějších studií ve světě. Musíme tak ukázat, že se za svojí hru postavíme a uděláme ji takovou, jakou jsme si ji představovali. Neřekneme si „Ale, tohle je moc těžké, pojďme dělat něco jiného.“ Takový nejsme ani jako vydavatelé, tak ani jako vývojáři.

Je tak možné, že se v průběhu času dočkáme chvíle, kdy bude Fallout 76 opravdu dobrou hrou. Stejně tak se stalo i s již zmíněným No Man’s Sky a Hello Games si díky tomu vybudovalo nejen reputaci, ale i respekt. A všichni víme, že Bethesda umí dělat dobré hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama