Bezdrátová mechanická klávesnice Cooler Master CK721 v kompaktním provedení
Hardware Článek Bezdrátová mechanická klávesnice Cooler Master CK721 v kompaktním provedení

Bezdrátová mechanická klávesnice Cooler Master CK721 v kompaktním provedení

David Jiránek

David Jiránek

4. 3. 2022 13:05

Bezdrátová mechanická klávesnice s 65% rozložením kláves je určena pro každodenní použití i hraní her.

Reklama

Cooler Master CK721 je nová mechanická klávesnice vhodná svým kompaktním provedením a bezdrátovou funkcí pro každodenní využití doma i v kanceláři. Je k dispozici ve dvou barevných variantách, vesmírně šedé s černými klávesami a stříbrné s bílými klávesami. Minimalistické provedení umocňuje elegantní hliníková krycí odnímatelná deska.

„V první chvíli jsme model CK721 vnímali jako mimořádně odolný pracovní stroj, ale nakonec se z něj stalo něco mnohem více,“ říká Bryant Nguyen, vedoucí manažer periferií, a dodává: „Díky elegantnímu designu, všem užitečným funkcím a celkovému provedení, které předznamenává dlouhou životnost, je CK721 jednou nejpůsobivějších klávesnic, kterou jsme kdy uvedli na trh.“

Hybridní bezdrátová technologie

CK721 nabízí jak kabelové tak bezdrátové připojení. Lze využít USB-C, 2,4 GHz síť pro bezztrátový přenos nebo Bluetooth 5.1 pro efektivní a pohodlné připojení v dosahu 10 m. V Bluetooth režimu umožňuje klávesnice spárovat až 3 zařízení a plynule mezi nimi přepínat.

Ovládací třísměrové kolečko

Snadno přizpůsobitelný ovládací prvek v pravém horním rohu klávesnice umožňuje ovládání hlasitosti, ztlumení zvuku a nastavení intenzity podsvícení, a to otočením, resp. stisknutím.

Kompaktní provedení a opěrka zápěstí

Klávesnice je dodávána s měkkou opěrkou zápěstí pro maximální pohodlí při práci i dlouhých herních seancích. Kompaktní provedení využívající 65% rozložení kláves předurčuje klávesnici pro použití na cestách.

Minimalistický design

Model CK721 byl navržen s důrazem na jednoduchost, odolnost a estetiku. Je vybaven odnímatelným krytem z pískovaného hliníku, ergonomickými klávesami a 65% rozložením kláves. Komfort při používání, resp. přizpůsobitelnost umocňují také dvoustupňové nožičky umožňující tři polohy zdvihu.

 

Bezdrátová mechanická klávesnice Cooler Master CK721 v kompaktním provedení

 

Spolehlivé mechanické spínače

CK721 využívá spolehlivé mechanické spínače TTC s životností více než 50 milionu stisknutí a také s rychlou odezvou, přesností, zpětnou vazbou a odolností typickou pro mechanické klávesnice. Je k dispozici s Blue, Brown a Red spínači.

Univerzální kompatibilita

Klávesnice je kompatibilní prakticky se všemi moderními zařízeními na světě, tj. s operačními systémy Windows 8 a vyššími, Max OS X, iOS a Androidem.

Dlouhá výdrž baterie

Cooler Master CK721 je vybavena baterií s kapacitou 2000 mAh, která zajistí dlouhou výdrž až 73 hodin při připojení přes Bluetooth a až 14 hodin přes 2,4 GHz síť bez podsvícení.

Další dostupné příslušenství

Po uvedení klávesnice na trh bude následovat bohaté příslušenství v podobě opleteného smršťujícího se kabelu, sady PBT kláves a barevných hliníkových krytů.

„Jsme si jistí, že CK721 bude každodenním spolupracovníkem, který bude excelovat ve všech situacích. Pokud hledáte klávesnici, kterou můžete používat doma, vzít si ji do práce a pak ji využít při nočním hraní, těžko najdete lepší volbu, než je CK721,“ uzavírá Nguyen.

Dostupnost

Cooler Master CK721 bude k dispozici u lokálních prodejců v průběhu března 2022 za doporučenou koncovou cenu 167 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama