bgch-soutez-o-benq-monitor-msi-grafiku-a-intel-procesor
Esport Článek BGCH soutěž o BenQ monitor, MSI grafiku a Intel procesor!

BGCH soutěž o BenQ monitor, MSI grafiku a Intel procesor!

David Bittner

David Bittner

13. 11. 2015 13:15

Připravili jsme si pro vás soutěž o BenQ monitor, MSI grafiku a Intel procesor.

Reklama

Při příležitosti grandfinále BenQ Grunex Challenge 2015 a veletrhu HRAY! EXPO jsme si pro všechny diváky připravili soutěž o herní monitor BenQ XL2411Z, nadupanou grafickou kartu MSI GTX 960 GAMING 2G a výkonný procesor Intel Core i5-6600K.

BGCH soutěž o BenQ monitor, MSI grafiku a Intel procesor!

Jak se zapojit do soutěže? Je to úplně jednoduché. Na našem Facebookovém profilu najděte oficiální status soutěže s obrázkem, který pro zapojení do soutěže musíte sdílet na svůj profil. Po sdílení pro kontrolu do komentářů pod příspěvek napište "Soutěžím s Grunexem na BGCH". Tím je vaše snažení u konce a dále už to musíte nechat pouze na osudu. Ze všech zúčastněných vybereme náhodně pomocí serveru Random.org tři výherce, kteří se budou moci těšit na tyto lákavé ceny. Podmínkou pro účast v soutěži je být fanouškem Grunexu na Facebooku.

BenQ XL2411Z

Získejte monitor BenQ XL2411Z s úžasně plynulým provozem díky 144Hz obnovovací frekvencí, podporou NVIDIA 3D Vision 2 brýlí, 1ms dobou odezvy a otočným pivot podstavcem. Užijte si živých barev a exkluzivních FPS módů naplno díky ergonomickému provedení s báječným podstavcem. Speciální displej je stvořen pro hráče počítačových her typu Counter-Strike.

MSI GTX 960 GAMING 2G

Karta MSI GTX 960 GAMING 2G využívá grafického čipu NVIDIA s výkonnou architekturou MAXWELL. Grafické výpočty obstará čip taktovaný na vysoké hodnoty. Karta představuje vysoce výkonný model, který uspokojí potřeby každého náruživého hráče. S touto kartou si vychutnáte velice progresivní hru, která je o 60% rychlejší a dvakrát výkonově efektivnější než karty předchozích generací. Vychutnejte si maximální potenciál přetaktování této grafické karty a posuňte výkon ještě výše. Jádro čipu GTX 960 je taktováno na frekvenci 1216 MHz. Grafické jádro je napojeno na 2 GB GDDR5 paměti s frekvencí až 7010 MHz.

Intel Core i5-6600K

Procesor Intel Core i5-6600K představuje nejnovější procesory 6. generace s architekturou jádra Skylake. Je určen pro základní desky vybavené novým moderním socketem LGA 1151. Procesory nové architektury Skylake jsou postavené na 14 nm, jednou z mnoha funkcí je nižší spotřeba energie i při vysokém výkonu procesoru, aniž by výkon klesl. Ke znatelnému zvýšení výkonu se pak připojí dvoukanálový řadič, podporující paměti DDR3L a DDR4. V tomto konkrétním případě má procesor v názvu písmeno „K", kde hlavním rozdílem oproti standardním modelům najdeme v odemčeném násobiči.

Shrnutí soutěže

1. krok: Sdílejte oficiální status soutěže s obrázkem z našeho Facebooku 2. krok: Napište pod příspěvek do komentářů "Soutěžím s Grunexem na BGCH" 3. krok: Pokud nejste fanouškem Grunexu na Facebooku, učiňte tak. :) 4. krok: Počkejte na ukončení grandfinále BenQ Grunex Challenge 2015 5. krok: Sledujte tento článek, kde následující týden po grandfinále vyhlásíme vítěze

Jednodušší už to být nemůže! :) Dejte se do toho, hodně štěstí všem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama