BIG SHOCK! přinese tento víkend nedělní PUBG Duo Cup
Esport PUBG Článek BIG SHOCK! přinese tento víkend nedělní PUBG Duo Cup

BIG SHOCK! přinese tento víkend nedělní PUBG Duo Cup

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

29. 5. 2018 19:35

Přijď si zahrát PUBG Duo Cup o osvěžující nálož plechovek BIG SHOCK! by Blakkwood!

Reklama

Tento herní týden přinášíme s partnerem BIG SHOCK!PUBG Duo Cup o pořádnou nálož osvěžujících Big Shock! energetických nápojů ve stylové limitované edici BIG SHOCK! by Blakkwood. Tentokrát budeme mít herní neděli, turnaj se bude konat 3. 6. 2018 od 12:00. Samozřejmě bude komentovat Nikolai “Mazarini” Lazarev, který vás bude provázet celým turnajem. 

Dlouho jsme nehráli Duo, a tak jsme pro tento speciální "energetický" turnaj s partnerem BIG SHOCK! vybrali formát DUO FPP, kde prostřídáme obě mapy: Erangel i Miramar. Neváhej a využij tuhle jedinečnou příležitost kompetitivních soubojů, kde můžeš získat energii na několik týdnů pro sebe i svého spolupháče, za první místo je pro každého rovnou karton plechovek právě z limitované edice BIG SHOCK! by Blakkwood. Překonej sám sebe i ostatní, ukaž co v tobě je, SHOCKYOURSELF!

Vytvoříme celkem 3 balíky, ze kterých postoupí ti nejlepší do finále. Celkově se za jeden turnaj odehrají 2 kvalifikační zápasy (BO2) v každém balíku. V prvních dvou balících bude počet týmů omezen na 43 a v posledním balíku na 42. Ze všech balíků postoupí nejlepších 12 týmů. Všichni postupující budou automaticky převedení do finálového turnaje, kde se budou hrát celkově 3 zápasy (BO3).

 

Sleduj BIG SHOCK! nedělní turnaj online na twitch.tv!

 Nikolai "Mazarini" Lazarev bude tuto neděli 3.6. na svém Twitch kanále streamovat celý turnaj, plný šokujících momentů a zápasů.

 

Zaregistruj se do turnaje a vyhraj s partnerem BIG SHOCK!

Ve čtvrtek, tj. 31. 5. 2018 od 20:00 se otevírá registrace do turnaje, tak se neváhej přihlásit, protože celkový počet registrací je omezen na 128. 

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

 

 

 

A jaké ceny si odnesou ti nejlepší?

1. místo/hráč

BIG SHOCK! přinese tento víkend nedělní PUBG Duo Cup

24x limitovanou edici BIG SHOCK! by Blakkwood.

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

SHOCKYOURSELF by Blakkwood

 

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama