[Big Shock! turnaj] Kumbik tentokrát první, posunul se na čelo žebříčku
Esport NHL 20 (PS4) Článek [Big Shock! turnaj] Kumbik tentokrát první, posunul se na čelo žebříčku

[Big Shock! turnaj] Kumbik tentokrát první, posunul se na čelo žebříčku

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

6. 10. 2020 14:17

Výsledky 2. kvalifikace Big Shock! NHL turnaje.

Reklama

Další, v pořadí druhá, kvalifikace v Big Shock! NHL turnaji se odehrála v sobotu 3. října. Opět se o zisk co nejvíce bodů utkali gameři, které na domácí scéně už dobře známe, a to v hojném počtu. Ale nebáli se jim postavit i naprostí nováčci, kteří si chtěli připsat cenný skalp. Mezi trojici nejlepších se nakonec probojovali Kumbik z eKovy, hcpce1996 a tejky.

Vyrovnaný souboj o 12 bodů

Kumbik si sice odnesl z 2. kvalifikace plný počet bodů, ale neměl to zadarmo. V cestě mu stáli známí gameři na české NHL scéně winci nebo michaelhetz, s nimiž si ale bez okolků poradil. Ve finálovém utkání musel čelil taky známému jménu hcpce1996. Vyrovnaný souboj skončil 2:1 v sérii pro reprezentanta týmu eKovy. Díky tomu se posunul do čela žebříčku před Dzouviho.

Hcpce1996 v tomto kvalifikačním kole narazil zrovna na Dzouviho, který na virtuálním ledě kraloval v 1. kole. Tentokrát byl ale úspěšnější bývalý reprezentant Dynama Pardubice, který v předposledním kole porazil taky tejkyho, a umístil se tak na 3. místě v žebříčku.

Tejky se porval o třetí místo v kvalifikaci s michaelemhetzem, kterému nedal jedinou šanci, a po výhře 2:0 na zápasy si odnesl zisk osmi bodů. Ještě před tím se ale utkal s jedinou ženou v turnaji, a taky reprezentantkou Slovenska, LadyBrunette, kterou porazil 2:0.

Další kvalifikační kolo v Big Shock! NHL turnaji se odehraje ve středu 7. října. Stále máte možnost se zaregistrovat a zahrát si o 50 000 Kč. Kompletní informace o registraci i turnaji získáte ZDE.

Kup Big Shock!, vygeneruj turnajový PIN a registruj se!

Registrace do Big Shock! turnaje ve hře NHL 20 jsou otevřeny! Zajímá tě, jak se registrrovat? Nejprve je potřeba založit si Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund) a přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu.

Následně ze zakoupených plechovek z Big Shock! odtrhni víčka, pod kterými nalezneš unikátní kódy a zadej je na webu Big Shock gaming. Tyto kódy směníš za turnajovou měnu Shock Coin, díky které si zakoupíš vstupenku do turnaje. Ta tě pomocí unikátního linku přesměruje na Grunex stránku, kde se zaregistruješ do jedné z kvalifikací.

Nebo si díky Shock Coin můžeš koupit los, se kterým se zapojíš do soutěže o herní konzoli Playstation a další skvělé ceny.

Skvělé video s postupem registrace si pro vás připravil zkušený komentátor a hráč NHL Ondřej "Lelek" Kvarda.

Grand Finále nabídne vysoké prizemoney

Neuvěřitelných 50 000 Kč si mezi sebe rozdělí Grand Finalisté v offline klání v profesionálním Grunex esport studiu, které bude vysílané živě na twitch.tv/czctv.

  • 1. místo: 25 000 Kč
  • 2. místo: 15 000 Kč
  • 3. místo: 7 000 Kč
  • 4. místo: 3 000 Kč

Souboj komunit v Superfinále

V Superfinále se rozhodne, zda jsou lepší FIFA či NHL hráči. V několika zábavných disciplínách poměří své síly vítězové Grand Finále FIFA a NHL spolu s profesionálními gamery Janem "TheJohny" Hradilem a Romanem "Blade" Pilným, a taky s rapperem Refewem a vodní slalomářkou Terezou Fišerovou. Celé Superfinálové klání budete moci sledovat živě na twitch.tv/czctv.

[Big Shock! turnaj] Kumbik tentokrát první, posunul se na čelo žebříčku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama