Big Shock! za dvacku a soutěž o dva kartony plechovek
Partnerský obsah Článek Big Shock! za dvacku a soutěž o dva kartony plechovek

Big Shock! za dvacku a soutěž o dva kartony plechovek

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

7. 9. 2018 13:16

Za dvacku už si toho dnes moc nekoupíte. Big Shock! ale nově ano!

Reklama

Za dvacku už si toho moc nekoupíte, ani čízburgr v nejmenovaném fastfoodu. Určitě ne takovou svačinu, aby vám dodala energii na přežití pracovního dne ve škole či v práci. V tom případě by vám ale mohl pomoct Big Shock!

Big Shock! za dvacku a soutěž o dva kartony plechovek

Oblíbené energeťáky totiž představují plechovku v novém formátu - 330ml. Na každou vám stačí pouze dvacka. A pokud je vám i tohle moc, můžete dokonce vyhrát zadarmo dva kartony v instagramové soutěži.

Jaká má soutěž pravidla? Stačí vyfotit novou plechovku na místě, které tě dokonale vystihuje. Potřebujete energii v posilovně? Vyfoťte se tam. Šetříte energii na dlouhé zkoušky s kapelou? Fotka ve zkušebně určitě stojí za pokus. Nebo potřebujete Big Shock! pro váš esportový trénink? Vyfoťte svoje herní doupě a můžete vyhrát! Porota prý ocení originalitu.

Jakmile cvaknete svou výherní fotku, nahrajte ji na svůj instagram s hashtagem #BS330ml a čekejte, jestli vás Big Shock! vybere mezi pět nejlepších, kterým pošle dva kartony plechovek - jeden karton Original a jeden karton Gold. Pro přesné znění pravidel a podmínek výhry zamiřte na bigshock.cz.

Doporučujeme také sledovat facebookovou stránku BigShock!, kde se dozvíte všechny novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama