Bitva o 20 000Kč v NVIDIA #FRAMESWINGAMES má vítěze!
Gaming PUBG Článek Bitva o 20 000Kč v NVIDIA #FRAMESWINGAMES má vítěze!

Bitva o 20 000Kč v NVIDIA #FRAMESWINGAMES má vítěze!

20. 6. 2021 11:17

Je rozhodnuto, po 6 hrách plných napětí ve finále vítězí LOST.

Reklama

Už na začátku turnaje prošli LOST nekompromisně kvalifikací a přesvědčivě ukázali, že patří mezi TOP 16 týmů.

Po vydařeném začátku turnaje si  z první hry LOST se sestavou Crowley, Trefeek, Dafit a TN odnesli 2. místo s 11 killy. To se změnilo po hře druhé, po které se ocitli na průběžném prvním místě a to potvrdili ještě výhrou třetí hry. Od té doby se jejich pozice na špičce tabulky nezměnila. Z celkového prizepoolu si tak odnášejí 600$ a k tomu titul vítěze NVIDIA #FRAMESWINGAMES PUBG turnaje.

Po clou dobu turnaje jim na záda dýchal tým ENTERPRISE, kterému se po méně vydařených prvních hrách na mapě Erangel začalo dařit na Miramaru. Nakonec se bodově přiblížili vedoucím LOST a před poslední mapu tak nebylo jasné, kdo se stane vítězem. S těsným bodovým rozestupem “jen” osmi bodů se ale nakonec museli ENTERPRISE ve složení Jany, Tixi, Dedrix a Grendys spokojit se stříbrnou příčkou.

O třetí příšku panoval boj mezi Beer Fellas a Renegades. Šťastnější nakonec byli Beer Fellas ve složení z00mic, Kr0g-, Werzic a ma1ke. Výborný výkon předvedli především na poslední mapě, když v závěrečném fightu 4v4 proti týmu Yikees ukořistili Winner Winner Chicken Dinner, přeskočili tým Renegades a odnášejí si tak 100$.

Pro některé překvapení, pro jiné nikoliv. Další v pořadí zůstali favorité jako Entropiq, do srodka, Yikees a nebo Fadee Gaming. Těmto známým jménům to dnes nevyšlo podle jejich představ a museli se spokojit s umístěním ve středu pole.

Bitva o 20 000Kč v NVIDIA #FRAMESWINGAMES má vítěze!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama