Brzy dojde ke startu rakety
Gaming Fortnite Článek Brzy dojde ke startu rakety

Brzy dojde ke startu rakety

Petr Adam

Petr Adam

17. 9. 2019 11:11

Ve Fortnite bude brzy opět veselo.

Reklama

Vypadá to, že se brzy dočkáme podobného eventu jako ve 4. sezóně. V Dusty Depot totiž začlala stavba rakety, která by měla být brzy odpálena.

Dusty je poslední dobou jednou z nejvíce upravovaných lokací. Když bylo místo na začátku sezóny změněno z Dusty Divot na Dusty Depot, nikdo asi nečekal, že se tam budou brzy odehrávat další změny. Někteří všímaví hráči však zjistili, že se v lokaci průběžně odehrávají změny i nadále. Ty však byly menšího charakteru, jako například přemístění stavebního materiálu.

Nyní v lokaci odehrávají větší změny. Začala tam totiž stavba nějakého podivného zařízení, o kterém zatím vše nasvědčuje, že bude sloužit jako odpaliště rakety, která je ve výstavbě.

Brzy dojde ke startu rakety

Podobný event s odpálením rakety mohou pamatovat původní hráči Fortnite ze 4. herní sezóny. Tehdy došlo k odpalu první rakety, kdy byla po dopadu zničena stará verze města Tilted Towers ve středu mapy. Poslední zbytky z Tilted tehdy zachránil pouze rift, který kurz rakety odchýlil.

10. sezóna se velmi rychle blíží ke svému konci a všichni už netrpělivě sledují, jakou událost si pro přelom sezón vývojáři připravili tentokrát. Mohla by to snad být právě raketa z Dusty Depot?

Nedávno jsme vás informovali o uniklých názvech 12 lokací, kterých bychom se ještě měli dočkat. Ve světle nových informací by některé z těchto uniklých míst mohla vytvořit raketa po svém dopadu do cíle.

O dalších aktualizacích vás budeme nadále informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama