Brzy vyjde Thronebreaker - krátká příběhovka ze světa Zaklínače
Gaming Článek Brzy vyjde Thronebreaker - krátká příběhovka ze světa Zaklínače

Brzy vyjde Thronebreaker - krátká příběhovka ze světa Zaklínače

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

27. 9. 2018 18:17

CD Project Red připravili hru ze světa Zaklínače, Geralta ale tentokrát ovládat nebudeme.

Reklama

CD Project Red zná každý hráč hlavně díky skvělé trilogii o zaklínači Geraltovi, která vznikla na motivy knížek od autora A. Sapkowského. A i když nám vývojáři mnohokrát říkali, že Geralta s posledním DLC ke třetímu dílu nadobro opustili, svět, ve kterém se jeho příběh odehrává, zůstal i nadále v dílnách tohoto studia.

23. října totiž vyjde krátké příběhové RPG s titulem Thronebreaker: The Witcher Tales. Jedná se o singleplayerovou Diablovku s povedeným grafickým zpracováním, které si můžete prohlédnout v následujícím videu.

 

Jak již bylo řečeno, za Geralta tentokrát hrát nebudeme. Příběh Thronebreaker je zasazen do času před prvním dílem trilogie o Geraltovi, takže i hráči, kteří příběh her neznají, se mohou v klidu pustit do tohoto titulu.

Nejvíce asi hráče překvapí soubojový systém - on totiž neexistuje. Místo soubojů budete hrát Gwent, karetní hru, kterou jste si mohli zahrát v posledním dílu zaklínačské trilogie, a která později vyšla i jako samostatný titul.

Těšit se můžeme na velký svět plný vedlejších úkolů, neobjevených tajemství a pokladů čekajících na své nové majitele. Kromě osobité grafiky budeme svědky i skvělých hereckých výkonů dabérů. Dialogy hrají v Thronebreaker důležitou roli, prý jich bylo natočeno více, než v celém DLC pro třetího Zaklínače s názvem Hearts of Stone.

Součástí vašeho putování je také budování kempu, který připomíná stavbu města ze série Heroes of Might and Magic. Můžete vylepšovat budovy, najímat nové jednotky - tedy karty do vašeho Gwent balíčku, nebo třeba zajít do kempové krčmy popovídat si se svými spolubojovníky.

Thronebreaker vychází 23. října, ale předobjednávat můžete už nyní. Konzolisté musí počkat do začátku prosince.

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama