Bubble Bobble 4 bude obsahovat původní arkádovku
Gaming Článek Bubble Bobble 4 bude obsahovat původní arkádovku

Bubble Bobble 4 bude obsahovat původní arkádovku

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

12. 10. 2019 15:10

Free bonusy má každý rád.

Reklama

Bubble Bobble 4 Friends je další multiplayerová hra na Switch, která se v prodeji objeví od listopadu tohoto roku. Na svědomí si ji vzali vývojáři z Inin Games, kteří také nyní oznámili, že jako bonus bude čtvrtý díl obsahovat původní arkádovou hru pro dva hráče z roku 1986, jenž v té době vytvořilo studio Taito. A hlavně to nebude nikoho nic stát.

Pro ty, co nejsou zasvěceni do herní historie - o čem to vlastně píšeme? V Bubble Booble se hrálo za dvojčata Bubble Dragons (ano, "Bublinoví draci") s trefnými jmény Bub a Bob, tudíž hra vyzývala ke kooperaci. Hráči měli za úkol cestovat skrze stovky etap, kde chrlili a vybuchovali bubliny, skákali po bublinách, aby se dostali přes překážky, vyhýbali se či eliminovali nepřátele a shromažďovali různé předměty, jenž mohly obsahovat power-upy i významné bonusy. Cílem hry bylo osvobodit přítelkyně těchto dvou hrdinů z Cave of Monstres. Skvělé bylo, že hra měla více možných konců, které záležely na hráčově výkonu a objevených tajemstvích. Cílem vývojářů bylo také přilákat více ženského publika ke hraní arkád díky roztomilému designu charakterů i celé atmosféry hry, což byla v té době neobvyklá ambice.

Současný Bubble Bobble 4 Friends bude rozšířen ze hry pro dva rovnou pro čtyři hráče. Navíc to vypadá, jako by se oblíbená původní hra updatovala do moderního kabátu. Čelit výzvám budete ve více než 200 úrovních napříč oběma verzemi.

Navíc byla oznámena i fyzická verze Bubble Bobble 4 Friends Special edition, která obsahuje čtyři vyměnitelné kartičky, plakát a dva přívěsky s Bubem a Bobem. Taktéž se objeví i Sběratelská edice.

Bubble Bobble 4 Friends vychází exkluzivně na Nintendo Switch 19. listopadu 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama