Buď nejrychlejší a vyhraj CZC.cz Trackmania Cup #2
Esport Trackmania Článek Buď nejrychlejší a vyhraj CZC.cz Trackmania Cup #2

Buď nejrychlejší a vyhraj CZC.cz Trackmania Cup #2

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

22. 2. 2021 20:28

Již podruhé spouštíme registrace do CZC.cz Trackmania Cupu. Zajeď nejlepší čas a vyhraj skvělé ceny!

Reklama

Zasedni již podruhé do formulí na šíleně vypadajících tratích popírajících zákony fyziky v CZC.cz Trackmania Cupu. Zaregistruj se do kvalifikací, nasbírej body za nejlépe zajeté časy na několika mapách, a dostaň se tak do Grand finále. V něm si zasoutěžíš o vouchery na nákup zboží u prodejce elektroniky CZC.cz. 

Formát turnaje

CZC.cz Trackmania Cup #2 se bude skládat z kvalifikační fáze a Grand finále. Kvalifikační server spouštíme již 22. února. Na něm naskočíte do módu Time Attack (časovka) na šesti tratích, ve kterých bude důležité zajet co nejlepší čas. Server poběží až do půlnoci 26. února.

Po uzavření serveru na základě umístění hráčů na jednotlivých mapách vytvoříme žebříček. Nejlepších 16 hráčů postoupí Grand Finále. To se odehraje 28. února. Nezapomeň, že pro započítání bodů je nutné kromě zajetí času na serveru být registrovaný také v turnaji ZDE.

Bodování map v kvalifikaci je následující:

  • 1. místo: 100b
  • 2. místo: 80b
  • 3. místo: 65b
  • 4. místo: 50b
  • 5-8 místo:  35b
  • 9-16 místo: 20b
  • 17-32 místo: 10b

Finále se uskuteční ve formátu "Rounds." Hráči budou rozděleni do čtyř skupin po čtyřech, kde na několika mapách budou obodováni podle umístění. Každá skupina bude streamovaná. Dva nejlepší ze skupiny postoupí do dalšího kola. Tímhle systémem se pojede až pro vítězství v turnaji.

Finálové mapy budou zveřejněny předem už 27. února v kartě finálového turnaje.

Zaregistruj se už nyní!

Registrační brány do kvalifikací CZC.cz Trackmania Cupu #2 jsou otevřeny. Připoj se, a nezapomeň se pak přidat na vytvořený server!

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje zde:

Jak hrát a připojit se na server?

  1. Jako první budeš potřebovat účet na našem webu. Založit si ho můžeš zde.
  2. Potom bude třeba připojit se na herní server. Přímo ve hře přejdi na záložku "ŽIVĚ" v horním menu. Níže klikni na bílou lupu pro vyhledání serveru a do pole zadej název serveru "CZC.cz TM Cup" a znovu stiskni lupu pro nalezení serveru.
  3. Jakmile ti hra vyhledá server, rozklikni ho a vpravo dole zadej heslo "czc1cup"
  4. Stiskni na "Připojit"
  5. Vítej na serveru. Ještě před tím, než se rozjedeš do první mapy, musíš se zde na webu Grunexu vložit svoje herní ID(login) a připojit do turnaje, abychom mohli spárovat tvoje časy ve hře s tvým webovým účtem a přidělit ti body.
  6. Na serveru vlevo dole rohu vyber ikonu brašny a následně ikonu se symbolem tří postav "view list of players." Najdi svoji přezdívku a vedle ní najdeš hodnotu "login." Tu zkopíruj a vlož ji zde na Grunexu do svého herního profilu -> "přidat nový herní účet."
  7. Už je skoro hotovo! Teď stačí jen přejít na stránku turnaje ZDE a vybrat stisknout "Hrát turnaj" a následně potvrdit účast stisknutím "Dokončit"
  8. Máš hotovo! Můžeš se vrátit na server a zajet ten nejlepší čas na každé mapě! Server je právě teď spuštěn.

Odměny pro nejrychlejší závodníky

TOP 4 hráči si z CZC.cz Trackmania Cupu #2 odnesou odměny v podobě voucherů na CZC.cz.

  • 1. místo: 1x 1 500 Kč
  • 2. místo: 1x 1 000 Kč
  • 3. místo: 1x 800 Kč
  • 4. místo: 1x 500 Kč
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama