Bude další Assassin's Creed zasazen v Japonsku?
Zajímavosti Článek Bude další Assassin's Creed zasazen v Japonsku?

Bude další Assassin's Creed zasazen v Japonsku?

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 2. 2019 16:14

Napovídají tomu různé nálezy

Reklama

Spolu s blížícím se vydáním remasteru třetího dílu se opět objevily spekulace o tom, kde se bude odehrávat následující hra. Nápadů je samozřejmě mnoho - od severských vikingů až po Řím. Ale prozatím Easter Eggy jasně nahrávají Japonsku.

První z nich je spojen právě s třetím dílem Assassin's Creed. Pokud jste hráli jakýkoliv díl AC, víte, že v mnoha scénách se objevují různé symboly, podobně jako v Matrixu. V jedné z prvních scén třetího AC se objevují tyto tři symboly 

Bude další Assassin's Creed zasazen v Japonsku?

Sedí to naprosto přesně. První symbol odkazuje na AC Origin ze starověkého Egypta, druhý na řecké Odyssey a třetí znak Torii by mohl odkazovat právě na nadcházející díl z feudálního Japonska.

Další náznak se objevil na redditu, kde uživatel FlowerRenaissance nahrál obrázek ze hry Rainbow Six Siege, taktéž od Ubisoftu, kde míří na postavu samuraje, který má na opasku... logo Assassin's Creed.

Bude další Assassin's Creed zasazen v Japonsku?

Bavíme se zde ale o hlavním díle. Na Youtube se objevují lidé, kteří si říkají The Four Pillars. Ti vydávají podcast se jménem Kill Conor Club. Dost často se zaměřují právě na Assassin's Creed a to kvůli tomu, že prý znají člověka z Ubisoftu. Už dříve se potvrdily jejich leaky ohledně Odyssey i Origins. The Four Pillars tvrdí, že díl z Japonska bude, ale později. Před ním bude vydán ještě podpůrný díl (jako byl Syndicate nebo Rogue), který bude nazván Legion a bude zasazen právě do Říma. Podílet se na něm mají vývojáři z Ubisoft Sofia a Ubisoft Singapore. Na toto tvrzení ale bohužel neexistují žádné další důkazy. 

Dokud nám samotný Ubisoft neodhalí oblast a období, ve kterém se bude nové AC odehrávat, nemůžeme nic s jistotou vědět. Japonsko se však jeví jako jasný kandidát a fanoušci již vytvořili několik krásných Fan Artů.

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama