byl-korunovan-novy-iem-sampion-ve-hre-counter-strike
Esport CS:GO Článek Byl korunován nový IEM šampion ve hře Counter-strike

Byl korunován nový IEM šampion ve hře Counter-strike

Tomáš Secký

Tomáš Secký

10. 3. 2016 13:03

Fantastické finále o titul Intel Extreme Masters 2016 mezi Luminosity Gaming a Fnatic.

Reklama

Poté, co jsme mohli sledovat čtyři dny napínavých bitev v rámci Intel Extreme Masters World Championship, přišlo fantastické finále o titul mezi Luminosity Gaming a Fnatic. Brazilci měli velkou šanci přivézt titul do své krajiny, ovšem museli by porazit doposud neporažené Fnatic, což se nestalo.

Grand-finále

V sérii Best-Of-Five se skvěle zapojili fanoušci v hale, kteří neustále fandili a vytvářeli nezapomenutelnou atmosféru. V úvodu první mapy si Luminosity Gaming vytvořili náskok 12 – 03 a vypadalo to, že dotáhnou první mapu do vítězného konce. Fnatic ukázali svou sílu a v čele s Olofmaisterem dokázali zápas otočit ve svůj prospěch až v prodloužení.

Následovala mapa de_cache, který byla velmi rychlá, neboť Luminosity Gaming nedokázali odporovat. Konečný stav byl 16 – 03 a Fnatic byli krůček od vytouženého titulu. Na poslední mapě měli Luminosity Gaming opět dobře našlápnuto. Dokázali si vybudovat náskok 12 – 03. Fnatic ale potvrdili, proč jsou nejlepším týmem na světě a dokázali dotáhnout třetí mapu do prodloužení, ve kterém vyhráli všechny čtyři potřebná kola.

Název týmu  versus Název týmu
Fnatic 03:00 Luminosity Gaming

Gratulace pro Fnatic

Fnatic vyhráli šest titulů ze šesti turnajů a překonávají historické tabulky. Během Intel Extreme Masters World Championship ztratili pouze dvě mapy a pokračují ve své dominanci na světové scéně. Další akcí, kde se představí, bude MLG Columbus koncem měsíce. Luminosity, Natus Vincere či Astralis se budou snažit rozbít tuhle neuvěřitelnou sérii výher.

Pro nejnovější informace ze hry Counter-strike Global Offensive sledujte herní portál Grunex.com. Nezapomeňte nás sledovat také na Facebooku, kde mimo novinek vychází plno soutěží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama