Byla spuštěna uzavřená alpha Nioh 2
Gaming Článek Byla spuštěna uzavřená alpha Nioh 2

Byla spuštěna uzavřená alpha Nioh 2

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

25. 5. 2019 14:50

Samurajova zkouška ohněm započala.

Reklama

Před dvěma dny oznámilo vývojářské studio Team Ninja, že spustí uzavřenou alpha verzi Nioh 2 na Playstation 4 od 24. května do 2. června. Místa pro testující hráče jsou omezena a vypadá to, že ani není možné si zažádat o účast. Na svém Twitteru totiž vývojáři zveřejnili příspěvěk, kde stojí, že "někteří uživatelé PS4 byli pozváni do uzavřené alphy Nioh 2, aby pomohli zpětnou vazbou k vývoji hry. Aby se zajistilo, že tým zvládne zpracovat zpětnou vazbu, není momentálně v plánu rozšířit kapacity pro alpha test." Zdá se tedy, že si studio samo "vybralo" své vyvolené, ačkoliv rozesílání klíčů bylo údajně náhodné. Pro klid v duši raději nahlédněte do svých e-mailových schránek, jestli se na vás neusmála štěstěna.

Some PS4 users are invited to take part in the Nioh 2 closed alpha to help gather feedback for the development. To ensure the team can manage the feedback, there are no plans to expand the alpha at the moment, but please keep an eye on our channels for more info in the future. pic.twitter.com/hS1l0rHLFa

— Team NINJA (@TeamNINJAStudio) May 22, 2019

Každopádně to není příjemná zpráva pro všechny příznivce nemilosrdného sekání bestií všeho druhu a častého umírání. Alespoň si můžete zpravit chuť níže u gameplay traileru, který vyšel spolu s oznámením.

Nioh 2 bylo představeno během tiskové konference Sony na E3 2018. Vzhledem k tomu, že se letošního festivalu E3 neúčastní, je ve hvězdách, kdy se dozvíme více informací o hře, popř. datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama