Být lepší ve hře nestačí, děti si platí lekce tanečků z Fortnite
Zajímavosti Článek Být lepší ve hře nestačí, děti si platí lekce tanečků z Fortnite

Být lepší ve hře nestačí, děti si platí lekce tanečků z Fortnite

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

8. 9. 2018 19:33

Když se nadšení do hry stává šílenstvím.

Reklama

Emote Royale - tak se jmenuje kurz, který si platí některé britské děti a teenageři. Taneční kurz vás naučí pohyby, které můžete vidět ve fenoménu dnešní doby, hře Fortnite BattleRoyale.

Taneční kreace jako "červík" nebo "robot" existují už dlouhá léta, ale právě díky hře od studia Epic Games jim v poslední době obrovsky narostla popularita. Vždyť pohyby z Fortnite už používají i známí sportovci přímo na hřišti - třeba na nedávném mistrovství světa ve fotbale.

Jenže co dělat, když vaše pohybové nadání nestačí a místo toho, abyste zapůsobili na své okolí skvělým tanečkem, koukají na vaše plácání lidé pouze se zvednutým obočím a nechápavým výrazem ve tváři? Řešení je jednoduché, stačí si zaplatit taneční kurzy, které nabízí britský řetězec fitness klubů David Lloyd Clubs.

Kurz slibuje, že vás naučí dvanáct různých tanečků, které se ve Fortnite nachází. Navíc si k tomu i pořádně zacvičíte - některé kreace vyžadují sílu. Hlavním účelem kurzu je prý donutit děti se více pohybovat a ne jen sedět za monitorem a hrát Fortnite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama