Call of Duty: Mobile se dostává i na západ
Gaming Článek Call of Duty: Mobile se dostává i na západ

Call of Duty: Mobile se dostává i na západ

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 3. 2019 17:46

V Asii slavilo úspěch.

Reklama

Po debutu v Asii se i my, Evropané a Američané, dočkáme mobilní verze Call of Duty. Není divu, že náš trh je až druhotný. Asie je takový Otesánek na mobilní hry - co mu dáte, to generuje milionové zisky. U nás se trh soustředí zejména na PC a konzole.

Call of Duty: Mobile vzniklo ve spolupráci Activisionu a Tencentu a to zejména kvůli čínskému zákonu, který ukládá zahraničním firmám povinnost spolupracovat s domácí firmou. O samotnou hru se postaralo studio Timi, které ji postavilo na Unity enginu.

Call of Duty: Mobile je F2P verzí svého počítačového táty, a najdeme v ní přeliv všech dílů celé série Call of Duty - od zbraní, map, scorestreaků až po charaktery. Kromě tradičních módů se v oznamovacím traileru ukázal i teaser na Battleroyale, který můžeme znát z nejnovějších Black Ops 4. Datum vydání zatím není oznámené, otevřená beta je naplánovaná na léto a je možné se již registrovat.

 

Musíme říct, že i přes svůj F2P model hra vypadá opravdu dobře, a vůbec se nedivíme, že se jí v Asii tak daří. Myslíte, že se uchytí i u nás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama