CD Projekt zváží další pokračování Zaklínače
Zajímavosti Článek CD Projekt zváží další pokračování Zaklínače

CD Projekt zváží další pokračování Zaklínače

Jakub Osička

Jakub Osička

2. 4. 2017 11:46

The Witcher 4 není vyloučený! Dočkáme se pokračování Geraltova příběhu?

Reklama

CD Projekt zváží další pokračování Zaklínače

Třetí díl Zaklínače se stal možná jednou z nejúspěšnějších her vůbec a CD Projekt jím završil trilogii postavenou na stejnojmenné novele, jejímž autorem je Andrzej Sapkowski.

Úspěch The Witcher 3 můžeme jednoduše sledovat v číslech rekordních tržeb, které se vyšplhaly na 200 000 000 liber nebo na množství ocenění, které nasbíral nejen za původní hru, ale také za DLC Blood and Vine a Hearts of Stone.

CD Projekt zváží další pokračování Zaklínače

CD Projekt - konference

Minulý týden ve čtvrtek proběhla velká konference představující finanční výsledky společnosti za rok 2016. Samozřejmě se diskutovalo kromě ekonomických ukazatelů i o aktuálním zaměření vývojářů na samostatnou karetní hru Gwent.

V průběhu setkání byla managementu také položena otázka, zda není škoda po obrovském úspěchu příběh samotného Zaklínače ukončit. A odpověď přináší naději všem fanouškům, kteří touží po tom, aby Geraltův příběh ještě neskončil:

Zaklínač byl tvořen jako trilogie a trilogie nemůže mít čtvrtou část. Nebo snad může? Tento herní svět jsme si oblíbili a do jeho realizace jsme investovali patnáct let našeho života a mnoho peněžních prostředků. O vytvoření další The Witcher hry budeme uvažovat.

Prozatím zůstáváme střízliví a víme, že je předčasné se radovat. Na druhou stranu přináší tato zpráva určitou naději. Ještě donedávna se totiž pokračování Zaklínače neočekávalo téměř vůbec - ani ke zvážení.

Záznam

Záznam konference najdete níže a výše zmíněnou otázku a její zodpovězení hledejte přibližně v čase 41:10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama